forsta dagen

Jambo!
sitter pa sandavyguest house nu i Narobi, jag farsan lisa, Ida, Maja och Emil som ar med pa resan kom hit i gar kvall efter en lang resa som tog oss fran syrisch dar vi sov en natt pa ett IS kallt hotell. At de sista ost skivorna pa ett tag for i Kenya blir det ingen ost bara oghali och sukoma :P. Sommnade sott med tva duntacken over mig och sockarna beholl jag pa.
Pga planet (swiss) fanns for en gang skull massa bra filmer och spel som vem vill bli millionar som jag sog pa men efter ett tag larde man sig fragorna och kom i alla fall till niva 2!

Val framme i kenya kom alla minnen tillbaks pga av lukten av Afrika. (Afrika luktar sott). Kanner igen varenda kvarter har nu och jag och farsan  insag att det var hans 5gang har och min 3... :S
hehe men Kenya ar nice, Lisa och Ida har dragit till Eldorett, sj drar jag dit pa mandag, ska jobba lite har med ungdommar som vill fota och dokumentera och sa ska jag springa ett lopp som vi planerat i tre timmar idag... segt... Har traffade vi Petter och Amanda som ocksa ska jobba med projektet.
Mycket ser det samma ut men ocksa mycket har andrats pga av allt som hant har.
Det ska bli sjukt kul att springa med Kenyanerna pa mandag... och lite nerrvost, det e ju en tavling och jag ska representera Sverige lite :S hehe:P Men men,
Att flyga till Eldorett kostar omkring 800kr tur och retur for mig sa det e sjukt billig! :) Ikvall ska vi dra ut pa stan haha o festa det ska bli grymmt att festa med Kenyanerna pa Nyar!

Nar jag kommer hem funderar jag pa att flytta upp till sthlm och jobba om jag hittar nagon snall lopare jag kan slagga hos fram till i sommar. Sa har ni ett rum ledigt sa hor av er!!! :)

//varma sol halsningar fran det sota landet


I,m leaving

Nu åker jag! vi ses 24jan, glömm inte att komentera min blogg och läsa den troget varje dag! 8) KRAM o ADJÖ!!


INTO THE WILD

INTO THE WILD

Se filmen och få gås hud och längtan efter Äventyret... En grymmt vacker, spännande, meningsfull, välgjort och underbar film!
HAR SETT FILMEN TRE GÅNGER NU OCH DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE!
är lite kär i supertramp nu.



LÖRDAG

Igår var det fullt på hälsofabriken Alla våra kära kunder var där och svettades bland maskinerna :) Följde Engströms råd oxå och drog ut o sprang 2h innan jag skulle jobba vid halv 9, drog ett spinning pass efter det och det var nästan fullt på passet också :).

Drog till stan med Emma, Hanna och Amanda efter det för att trängas på Ikano huset, jobbigt... men jag hade inge bättre för mig den dagen O då passar man på att vara med polarna! (har ännu inte packat men det måste bli idag).
Hanna o Amanda hittade ett par snygga stövlar (köpte utan att veta det lika dana). Sedan drog vi till Hanna där de sjukt glaa o goa Parisa o Janni var. Trotts gårdagens bakfylla var jag fett disco sugen hehe :P men vi drog istället till en annan polare där det var massa folk bla klutta som var kul att se 8)! Körde sällskaps spel som jag fuskade fett mycket på, så vi kom 2a YEEE!!!
Det blev mycket snack om i torsdags och senare på kvällen när vi var hos maggan som var nyckter den kvällen (juldan) fick man reda på en hel del saker som man gjort ONEJ!!!!!
HAHAHAHA shit :P O amanda gläppte med sin mobil hela dagen o kvällen hahah hon fick några killar efter sig den och helt plötsligt måste alla höra av sig HAHAHAHAAHHA :P tur för henne att hon ska flytta :P
Imorrn drar jag till Kenya ska passa på att ta ett långpass idag.
Har inte hittat min mobil än, var nera på gruvan men där hittade jag bara Emmas halvt ijhältrampade mobil :S

Idag blir en långdag... hare gutt vi ses om en månad o då e det Fest på kulturhuset som PH Kullgren har hyrt det ska bli nice ;)

Kenya


snart möts jag av värme. På måndag drar jag till Kenya och är hemma 24jan, tillsdess får ni läsa om min resa i Landet där man pratar på 100000 olika språk!

Gruvan is the shit

på bilden ser vi en glad Belle och en redig bonne som bäljer öl som en man (jess) Den super heta Magnus, Galna wallberg och fotbolls liraren Jenny!


För här vill alla vara med på kort!

elin yoie magnus o jess
Elin, Yoie, Magnus o Jess
yoie lina o bell
Vem e kvällens linslus då??? Yoie, bell o Lina
oskar o yoie
Oskar o Yoie frågan är om min tunga är svullen av alkoholen :P Eller så heter man Bohlin o föddes med en skit stor tunga

Tjejerna Lisa, Lina, Jess, Jessi, Magnus ,Elin , Jenny och oskar var hos Janne och förkrökade! riktigt tidigt förkrök men om man ska komma in på Gruvan är det vid 20.00 tiden man måste dra så man slipper stå o vänta hela natten.
Belle hade som vanligt fixat det riktigt nicigt hemma hos sig o jag var riktigt taggad.
Så klart har man inga stora förväntningar på Gruvan men det var helt okej igår och stället var mosat med Åtvid bor i alla former och storlekar :P. Till och med min religions lärare som gav mig MVG var där samt snygg Björn, Syskonen Johansson och en hel del gammla bekanta som man inte trode existerade längre. 
Röjde hela kvällen och helt plötsligt var det slut när man var som mest taggad...:( typiskt, Alla drog till kebab baren och fylle käkade flåttiga pommes och sliskigt kebab kött :S Sedan drog vi (kalle, amanda, hökke, rikard, oskar, larssa, tobbe, burre, o sen minns jag inte vilka fler) till Johans röda lilla stuga ett tag, men guitarr hero suger jag på så jag drog hem med larssa och kalle för att sommna i ett tillstånd som snurrade. Vaknade väldigt tidigt av hunger och när jag skulle upp till kylskåpet så snurrade det fortfarande så jag fick gå o lägga mig igen utan mat... jobbigt läge.... Nu e det lite bättre men jag sitter nog stilla ikväll.
Typiskt Gruvan är att de inte kan sluta med att ta dit skabbiga tjejer som ska stå på ett bord och försöka se sexiga ut (vilket de totalt misslyckas med) Dock så finns det äkliga gubbar som passar på att stirra helt ogenerat på 4-5 tjejer med försmå "tomte" kläder och osäkra blickar som stelt rör sig på borden för att någon har sagt till dem att göra det suck.... vad pinsammt äkligt. Dessutom började DJ helt plötsligt spela tryckare som på mellanstadiediscona o shit ta mig här ifårn mysa kan man göra hemma NU SKA VI RÖJjA hahaha!!!!
Fan föresten var är Amanda hon kom inte hem igår... (?)
och så tappade jag min mobil...

vilda djur

oski, lollo amanda, olli o yoie
en Jul med Oski Lollo amanda, Olli och Yoie

igår sprang jag förbi en räv som tog en sork ca 10-15m ifrån mig. Den var fin och lugn och tur att den inte märkte mig för det var en mäcktig syn!
Idag var jag ute och tog en jul runda med molle i elljusspåret för att rasta av honom ordentligt. Andra varvet på lilla spåret knakade det till och fram ut skogen kom ett livrädd vildsvin. Jag hade Molle lös och vildsvinet befann sig mellan mig och molle... Shit!!! panik, drog järnet och molle efter. Lovar det var inte mer en bara några meter ifrån mig och Molle. men som tur var var det själv och blev nog jädrigt rädd för oss så det sprang mot vår riktning men in i skogen och försvann.
När man befinner sig i en sånn situation så tänker man bara SKEN!!! Men undra vad som hade hänt om den angrep sig på Molle :S usch.... man vet ju aldrig, då e Molle skörd, tur att Molle är en mes och inte bryr sig om vilda djur. Fan jävla vildsvin!!

Föresten var hos Lisa i går och slappa, hennes systers barn var där och hon e så himmla söt (4år), det e så gött att komma hem till Lisa, lite som ett andra hem.

Agnes


Träffade agge Svensson (en av mina vänner som man glömmer sent) idag en stund och Heffa :) de ska flytta till sthlm snart och det blir perfekt för då kan jag kanske träffa dem mer!
sitter här och väntar på att Lisa ska ringa.... såg lilla kycklingen förrut HAHA den äger :P!
GOD JUL

LARV

Hittade en larv i en vattenpöl i veckan och tog med den hem, nu har den virat in sig i ett blad och vi får se om den ruttnar eller blir en fjärill, jag tror den ruttnar och om den skulle bli en fjärill så är det för kallt för den att leva nu... men men...

Skiter i Julen det är bara en jobbig lång dag utan träning, sattsar på juldan då JÄVLAR, som alla kanske fattat så e jag SÅ JÄVLA taggad och har varit de i tre veckor nu det bara pirrar i hela kroppen och jag vill bli full och galen i alla fall GALEN! men problemet är att vi har ingen bra lya att röja i eller har vi? annars får vi ockupera christys lägenhet rullar omkring på golvet och säger saker vi hällst vill glömma dagen efter :P 

Om en vecka exakt drar jag till det varma landet med svarta människor i o då blir det träning på höghöjd, volontär arb och safari! :D JIHUU! 


JIHUU mitt projekt fick MVG av mig

ibland gör amanda konstiga saker... men palla bry sig hon e ju faktiskt 20snart...:P

Christy gjorde sina tester idag alltså BIA.mätning, konditionstest och fystest och hon hade förbättrat sig på ALLT och vissa saker jävligt mycket!!!! det har knappt gått 3mån!!! :D så jävla bra!!!!!! och allt tack vare mig heheh :P Grattis Christy! 

Lycka



ja vet jag har redan skrivit två inlägg idag men jag e så där härligt mör i kroppen och vill bara sitta här o lyssna på musik, drömma mig bort och bara va.
Har följt radiohjälpen och sänt 200kr dit, läste om kongo o såg en film om Rawanda... här sitter man lyckligast i världen och utan en fläck av oro. Jag vet att lycka finns i hela världen och jag vill uppleva den överallt för alla upplever samma kännsla och därför är lycka något vi alla har och kan ge. Det enda man kan göra är att visa den och inte skämmas för den, för lycka är frihet det är livets mening!

Appropå ingenting så var jag i stan "efter" skolan eller rättare sagt jag drog när jag fick reda på mitt betyg (MVG) :P! så innan jag drog hem var jag tvungen att köpa något kul te morsan. Ledde till en allt för dyr present eller flera presenter men det blir fett nicigt! (En korg mosad med eko vin choklad, te, olika hudprodukter, olivsalt, inlaggda fickonvalnöts mojs, bio billjetter mm... det blev riktigt snyggt) 
ville köpa något tilll jul så jag gjorde ett panik köp på en rutig skjorta ;) riktigt cool, lite för stor också, jag ser ut som en bonne/raggare/proggare/uteliggare ;) 
På carlings (som e en överskattad dyr och joddig affär) kom så klart expediten fram och kalla mig grabben. typ så här sa den skit långa tunna och långhårige mannen med en toppluva förstora glasögon och tajta byxor till mig
snubben-tejna grabben va fan letar du efter du ser cool ut...
Yoie- eee... ne jag e en tjej (pip)
snubben- oj haha alltså det e svårt att se med mössa o så hehe vad letar du efter...? ska jag hjälpa dig...? e det till dig...? en COOL stickad tröja
tröjan han visade var fett töntig och ful    
Yoie- ee nae ja vet inte ska ha nått te jul typ skjorta
snubben- en SKJORTA!!! kolla denna va? va? va???????
Yoie- nae den var skit ful
snubben- den här då VA????
Yoie- hmmm
snubben får tele och drar
jag drar så fort jag kan!

vi ses i sommar

Till en vän
Vad vill du, vänta inte på mig för jag väntar, jag väntar på dig.

En stor glädje sprider sig runt, runt mig, gör mig yr men inte illamående bara härligt sprattlig och samtidigt lugn.

Du går jag går men det står still och ingen kan veta hur länge hur ofta, hur mycket eller varför.
Tramp tramp vi är för lika för stolta och lika svaga.
Vi ses i sommar!


Prinsessan

Morsan har upptäckt en talang hos mig :) så jag tänkte att jag ville skriva det här.
Jag e grymmt kreativ och estetisk och därför frågar hon alltid mig när en skylt ska göras om erbjudande och nyheter på fabriken. När jag har tid brukar jag rappa och komma på poesi sen klinkar jag lite på gitarren och låtsas att jag e Kung :P(dock var det länge sen har sällan tid längre). Hade ett as löjligt program på datorn som jag gjorde musik på till mina låtar. Brukar alltid sitta o skriva något när jag har tråkigt, det e en bra sak för att lätta på tankar och känslor. Inte för att det var något bra men kul äre!

Prinsessan är hemma så jag ska ringa henne ikväll :D JIPPI det var jätte länge sen jag träffade henne, Hon e en rödhårig smal (lik pippi) tjej som e helt galen och älskar att spexa och spela teater och hon e BÄST!!

Sitter på fabriken just nu och har hållt i spinning, skulle ta med lte jul låtar men det blev bara en och den var riktigt psyk därför körde jag den 2ggr :) MOHAHA

Nu vill jag till the Kenya :):) NUUUUU!!!!

FREDAG

FREDAG!!!
träffade några vildsvin idag när jag sprang mina backintervaller. 20m ifrån mig grymmtade de med jag blev inte rädd, konstigt,... :)
Träffade kullgren, gäddan och disa så jag och molle hängde med dem till Netto o köpte falukorv till ph kullgren, ska se en dålig film ikväll och imorrn ska jag jobba tidigt... 
FREDAG FREDAG FREDAG <3 

sho!

Sho bré! 
eftersom jag inte sov något i går så sov jag 12timmar i gårkväll det var skönt som fan!
En tung mjölkig luft var det ute igår, tog ändå mig kraften att ta ett pass löpning.
YEYEYE JAG ÄR BÄST!!!! hehe sitter i plugget och fick nyss tillbaka mitt religons prov om hinduims och buddism fick fucking MVG!!!!!!!!!!!!!! FI FAN va stolt jag e min dag e räddad, det blir att skryta för farsan och morsan sen, alltid lika kul, kanske för att det inte händer så ofta men mer nu på gymnasiet än på högstadiet eftersom lärarna här e yngre och gillar (respekterar) mig bättre än de gammla och trångsynta lärarna på högstadiet (fuck them).

Igår blev det också boxercise som syrran höll i. Det var första gången jag gick på ett sånt pass och eftersom det vara marathonbox (2h) och Amandas sista pass innan hon drar till Uppsala så passade jag på. Körde med Hampus som är två huvun längre en mig men haffade honom fort så jag slapp köra med morsan (man vill ju ha lite utmaning). 

Amanda är skit duktig ledare och det märks att hon tagit många övningar från mig och det e kul för mina övningar ÄGER! :P mycket brottning och sjuka grejer.


Träffade Fisen en stund och det är alltid skönt att snacka med henne, kanske för att vi varit bästa vänner sen lågstadiet :) Idag stannar jag nog inte så länge i skolan allt är klart och jag måste köpa julklapp till morsan.


God morron, God Jul, God dag, Goderafton, Gör en rolig sak!   


hehe :P

HAHA idag på mitt pass med Christy och Ken var sjukt kul... De e nog de största östgötar jag träffat :P (typ) HAHAHAHA Helt underbara är de när de puschar varandra och tar i :P
Inga sura miner i allafall... öppna och glaa :D 
Imorron blir det marathon box med syrran som ledare och vi kommer hålla på i två timmar!!! Det kommer bli fett jobbigt men kul :) 
13dagar kvar tills jag drar o fi faaaan va niceigt =) 

Föresten sov inte ett skit i natt pga jordbävningen... låg o läste, tillslut gick jag upp vid fem tiden o då hade jag kanske sovit 2h... segt när man ska träna... 

Gluttade på terräng EM  en sväng innan jag drog ner och körde fotboll med Tobbe o gubbarna o frida w. Led med tjejerna som sprang i det iskalla och regniga Bryssel, lerig åker me, nae fi fan, okej det e väll lite inspererande men inte just då när jag hade fotbolls match framför mig i en varm och ljus boxningslokal. 

 

hår eller inte

'
Mitt hår!!! har gjort dreads 3ggr nu... vet att jag kommer ångra mig om jag klipper av dom, men skulle vara skönt att vara korthårig igen... Eller det e ju inte kul att bli uppraggad av tjejer som tror att man e en kille när man har kort hår... hmmm... eller utkasstad från tjejernas omklädningrum i simhallen :S men men.... jag tror jag behåller dem ett tag till!

musiken

Låtar jag bli hög av just nu
2-pac - Nature
N.W.A- gangsta gangsta
wawesh - wine featuring
Missy Elliot - play the beat 
Promoe - long distance runner
Kapten röd - ta inga order


Lusse bullbak



Sing star igår hos magda. Lina, Lisa och Elin var också där och försökte hålla ton...:P Det blev mycket sjuka samtal och prat om gammla minnen också HAHAHA alltid lätt att garva aste åt det och med dem :D:D!!! HAHAHAHHAHA :P

Så ni vet är vi alla (framförallt maggan som inte festat på ett tag (men nu har Lukas blivit lite större:D)) JÄVLIGT taggade på fest och det kommer bli grymmt!!! hehe

Idag e det tredje advent och jag o syrran har bakat fett stora bullar eller hon bakade bullarna och jag katterna och bullarna. jag skulle kalla det lusse tårtor i stället för bullar!. Dessutom satt hon mest och såg på när jag bakade och åt av degen 
Bobbi har ingen känsla utan man måste styra henne till vad hon ska göra, hon ska flytta om några veckor och jag kommer garva när hon ringer och tjuter om att hon bara har ätit nötter och inte ätit mat på flera dar och att damråttorna går att använda som stoppning i kuddar.... MOAHAHHA :P nerå...:)


molle

snön ligger kvar och jag har tränat löpning och spinning idag, imorgon sattsar jag nog på skidor!. Molle o jag har lekt lite och nu sitter ja här med långfjåsen på och knallröda kinder. Ikväll blir det singstar med polarna hos maggan! yee!

blev fett besviken på morsan, hon kan inte ta hand om molle och jag undrar hur det kommer bli när jag drar till Kenya. Har lite ångest över det. Lägger ner grymmt mycket tid på honom och det krävs. Amanda ska flytta till Uppsala dessutom annars brukar det vara hon som sköter honom mest när jag e borta. Han e helt mitt ansvar o jag kommer ha svårt att slapna av i Kenya om jag vet att morsan e stressad över min hund...

Så här mycket tid lägger jag ner på Molle i veckan (min hund)
Måndag: 100min jogg något han tycker e grymmt kul eftermiddag 90min promenad, kassta boll, gömma dammis mm
Tisdag: 2h promenad med lek och bus eftermiddag: 4h totalt på hundklubben tillsammans med andra hundar
Onsdag: 2h promenad med spår, eftermiddag: 70min kvällspromenad
Torsdag: 1h tidig morgon promenas innan plugget eftermiddag: 2h promenad
Fredag: 3h promenad och spår + lydnad tränade också en hel del på vårt nya trix "att backa på komando" eftermiddag: 70min promenad
Lördag: 90min promenad mitt på dan. resten får morsan ta!!! hehe jag ska till polarna

söndag: det blir väll 2h på morgonen och 1h på kvällen det vanliga!
Dessutom tränar jag fett mycket. Jag klagar inte. Älskar att ha saker att göra och jag blir inte stressad av att tillbringa massa tid med den jag älskar allra mest!

Ska man skaffa hund ska man inte göra det för sin egna skull utan för hundens.
       molle på oringen 08


ticktack tiden går


vaknade i morse klockan 09.00 shit försovit mig på 3h och därför kändes det meningslöst att palla mig upp och dra till plugget, därför låg jag kvar en stund. Hade drömmt en hel del sjuka saker och vaknade med ångest.

Mycket mycket snö är det ute med det e lite för varmt för att hoppas på att den stannar ett tag.

I morgon ska jag nog sattsa på FEST! eller jag tror det... fan orkar inte vänta till juldan, på något konstigt sätt går tiden fett sakta just nu...

kanske för att jag ser framemot massa saker och orkar inte vänta längre!

Läger i helgen

 
en glad Jess!


En dag utan träning men i morrn drar jag på träningsläger i Norrköping med massa snor bra löpare. Hmmm... min form e lite seg så där efter marathon, men jag brukar kunna sammla mig och köra skiten ur mig endå. Frågan är bara hur det kommer att gå på intervall passet.. det är alltid lite spännt i början för mig eftersom jag inte brukar köra så mycket bana (iallafall inte på vintern) och alla löpare som ska med tränar super serigöst och har tränare och tränings shcema 4år framöver. hehe det gäller att inte vara dålig i magen och inte tänka så mycket när man kör intervaller.
Lägret är bara över helgen det blir ett intervall pass i nya norrköpingshallen som Peter H är helt frälst i, han har säkert skickat 4 bilder på den banan hahaha!!! Sedan blir det ett LÅNGt distans pass i skogen på lördagen + ett rockgympa pass och sedan på söndagen ännu ett långdistans pass i kolmårdensskogar.
Det ska bli ganska kul men jag vill va med polarna här hemma me innan jag drar till Kenya, Nästa helg ska jag BARA vara med polarna (men jag ska ju träna också det går allitd att pressa in ett eller två pass).

Hade prov i dag på Hinduism/Buddism o det gick kanon bra :) som tur var gick jag o tvillingarna igenom hela boken innan provet och det var grymmt tur eftersom vi pluggat på olika saker och mycket av det vi läste presis innan provet var också med :P HA! jajag vet man ska plugga en vecka innan minst o så ska man kunna det hela livet sen men.... inte denna gång...

Jess e grymmt sjuk och att hon aldrig lär sig hehe alvedon och sprit på feber hur vettigt låter det?????? nae bjud inte henne på något i baren, inte förän juldan villsäja.... :D


tjohej idag ska tobbe käka fläskkotlett med potatis och någon god fast nyttig sås HAHAHAHAH :D:D:D:P


en löpare



Hehe allt för löpningen ;) Har du börjat kommer du aldrig sluta! :P


Lång distansLöparnörden
Du får spatt om du inte får springa på semester.
Du lus läser runners på toan.
Du tar omvägar i elljusspåret.
Du tittar på hela marathon loppet på tvn.
Du kan springa flera timmar på ett löarband utan att tröttna.
Du springer vilse och blir GLAD!
Du har alltid med toapapper i fickan under ett pass.
Du knyter dina dojor på bara DITT sätt.
Känner du dig träffad?
Hej och välkommen in i LDLN-klubben.

Funderar faktiskt ärligt på att starta en egen klubb under namnet RASTA RUNNERS.

SNÖ

sho! Ute snöar det och Molle blir helt galen när jag kastar snöbollar på honom MOHAHHA jah e så jävla sugen på snöbollskrig, pulka och längdskidåkning nu!! Alla hus är så mysiga och väl pyntade, Här hemma har vi inte ens börjat "knappt" och ingen har ens tänkt på att köpa julklappar snart.
eh skit samma bara jag får jugel brothers eller the roots nya skiva och några spännande böcker så blir jag "nöjd" eller något som skulle vara grymmt är en snowboard men det får jag endå inte.

Men Jag ska ju till Kenya the contrie for running eehhh.... :D lite värme lite lejon och en jävla massa springande människor.

snart ska jag iväg o boxas och imorrn e det plugg suck.... stön....

Christy 23 basst

har nyss kommit hem från hälsofabriken, har tränat mig själv och christy :) HAHA
Vi körde hinderbana och amanda var med. Christy snackade bajs och kiss som vanligt och så lärde hon sig göra kullerbytta, eller hon kunde det när hon var liten men har liksom inte gjort det på några år, Hon klarade det galant och hinderbanan förbättrade hon sig på med 10 jävla sekunder!!!!! 
HAHAHA alltid kul att träna Christy 23 basst :) 

 förövrigt ska jag till hundklubben snart och träffa lite hundar med Molle i vinter mörkret, det ser vi framemot!

bilder från hultan


Bilder från hultan 08 tredje året på denna sjuka, underbara och helt galna festival!
HAHAHAHAAHAHhAH det går inte förklara ÅK DIT!


Tvillingarna och jag mosade, fan va mys!

träning


bilden är LISA Ws, ÖLAND 08

Träningen förra veckan

måndag: Distans löpning eftermiddag: boxning och MMA
Tisdag: snor jobbiga och långa Bakk intervaller, 1min x10  25sek x 10 och 10sek x 10 jogg dit på 40min jogg hem på 40min. eftermiddag: styrketräning på gymmet
onsdag: 2h 20min distans eftermiddag: ledare för den lugna spinningen 45min
torsdag: styrketräning men amanda 70min
fredag: Spinning ledare 45min
lördag: spinning ledare 60min eftermiddag: boxningsmatch
söndag: LÅNG distans ca 3h

hård träning som kändes kanon och uppfriskade sedan kom plugget in i bilden (torsdag, fredag) och jag hinner inte träna (något som faktiskt kan vara vettigt). 4dagars löpning 2dagar gymmet missade MMA och boxning på onsdagen eftersom jag inte han.

jobb, boxning, Gruvan


vänner o sprit

Jobbade idag på fabriken mellan 9.00-12.30 höll spinning mellan 10-11 och över hälften var killar... riktigt kul att dom vågar sig på spinningen!
Fick dra en halvtimme tidigare från jobbet eftersom jag skulle vägas in innan kl 1 (hade boxningsmatch). vägde ca 3kg mindre än min motståndare men hon var kortare och jag har slagit henne tidigare. Maja Strömberg heter hon och vann SM förra helgen. efter lång väntan (hade näst sista matchen, hehe man spara ju det bästa till sist:P) så fick jag kl 17.00 igår ställa mig redo med min röda hjälm, mitt svarta tandskydd, röda handskar, blåa adidas boxarbyxor och mitt vita svenska akademi linne i den röda ringhörnan med Tobbe som coach! jaag förlorade igen på hemma plan hehe Maja har blivit riktigt smart i sin boxning och det var en jämn och stilren match. Jag hade förväntat mig Maja i rusande fart (som hon brukar attakera) men iställte var hon mer samlad, men det var skit kul ändå. Boxning gör mig glad och jag tyckte jag gjorde en bra match o va fan man lär sig alltid något. så jag tackar för en God match. MEN nästa gång trycker jag in näsbenet på henne :D!!!

På kvällen var det planerat att jag skulle in till stan med danne Wester men istället drog jag till Drogge och hängde där med hans små roliga polare :P som bärsade och snakka gammla minnen. Jag tänkte lakka hem nykter och glad men på något vis fick jag i mig en öl och hamnade på GRUVAN!!!! majgard!! om ni inte vet vad Gruvan är så är det i princip den enda krogen i Åtvid, dit går avdankade Åtvidabergare som är runt 30 och inte komit dit man ville i livet utan fastnat i kneget i bruksorten Åtvid. Jess var där och var lite "små full", synd om henne idag hon var lixom inte sig själv och mer vill jag inte säja utan jess tillstånd :P!! hehe! 
Drogge köpa BinLadin shots som vi skålade på o FY FAN!!!! jag drack bara halva , hade ju lovat att inte dricka, det får bli på JUL dan! O då ska jag o Jajje köpa BinLAdin så vi sprutar eld! 
Träffade Danne på kebbab baren, utan jacka och nycklar hem! hehe Danne e så jävla schysst :)så jag drog med honom hem så fick han sova hos oss, (något han tyckte var grymmt pinsamt) hehe! :P 

Fan vilken sjuk kväll, Gruvan var en helt ny upplevelse hehe, På jul dan blir det röj där men då hoppas jag att ALLA mina polare kommer vara där!

Föresten fan vad jag gillar söndagar!

trött

sitter i plugget med madde, Jag är trött, tröttare än vanligt, somnade nästan på bussen och det är kallt och mörkt. Igår gick jag upp kl 05.15 kom hem från skolan 16.30 och frös som ett as. drog till gymmet med syrran och pressade en timme. kände mig svag men det var kul ändå, när jag o syrran tränar på gymmet blir det mycket stönade haha och röda fejor + mycket konstiga övningar :) somnade klockan 21.30 som en stock och vaknade lika trött i morse suck... skolan drar ner mig på en låg nivå. Ikväll ska jag softa det blir match i morrn (boxning) men först ska jag jobba på fabriken på morronen! 


1 Advent


den här busungen är 10 år och min lilla kusse!! 
 I helgen firade vi advent med farmor och olle, Anna, Klas, Lollo, Oski och oliver+ vår familj. Vi käkade farmors "underbara" käk som var helt okej faktiskt hehe och jag o Lollo gjorde två skit "snygga" och kreativa tårtor:P och körde blindbock, biljard som jag ägde på (fast jag erkänner att jag e grymmt dålig på), brottades (kvävdes av oskar) och lekte med Molle. 
SNART  DET JUL och då ses vi igen hoppas det e fett med snö, i så fall blir de pulka, brottning och takkling på snögubbar om jag får bestämma! 
Jala Bai alla busiga choritzo korvar!

MMA, Herbie, Jul

Skulle varit liggande brottning igår på MMA (enligt amanda) men det blev stående, vi som ville kötta!!! Men jag var ganska seg efter förmiddags bakkintervaller + boxnings träningen så jag tog det ganska lugnt, men man kommer inte undan med träningsvärken och blåmärken på hela kroppen efter ett pass. skulle göra nedtagningar och jag har fortfarande skit ont i skinkan efter onsdags träningen då lill Elin tappade mig på stengolvet... så jag klagade en hel del igår, något som jag anser bara töntar gör som inte pallar... fan.... men men, hehe!!

Det e sketa mulet ute och för att inte göra dagen ännu tristare ska jag köra skiten ur christy på gymmet och få mig ett gott skratt mohahah! :D

Skulle köpa konsert biljetter till herbie hancock men de var slutsålda :( suck... så går det när man inte är ute i tid. Det får bli en JÄVLIGT lugn helg i helgen (förutom boxnings match på lördag), med julpynt (som säkert kommer bli av :S), bullbak och en seg lång och tung film på 2an.
 
Föresten vi har 8 feta kartånger med julpynt här hemma och de står lite överallt i huset, aldrig någon som orkar pakka upp utan det slutar med att morsan åker på julmarknad och köper några nya tomtar som hamnar i lådorna tills nästa år. Årets jul firande kommer i alla fall vara hemma hos kussarna som har nyss renoverat deras kåk, morsan tycker det är lite synd nu när vi kommer ha en kakelugn i vardags rummet, haha akta er för kakelugnar det sägs att man blir besatt i dem!! 


RSS 2.0