Utkast: var i ...

var i plugget igår och hade seminarium som gick göra bra :) Diskuterade om Fotboll och om hur doping, pengar och verksamhet fungreade och jämförde kulturer. Är man inbiten otbollsspelare så var det inte svårt att komma med vettiga komentarer och diskussioner.

Lisa ville testa att träna med ÅFF-damlag i går också, det var minst 5år sen hon spelade fotboll så hon var rädd att hon skulle vara sämst och ha noll kondition kvar... men låt mig gapskratta åt damlagets fotbollens träningar:P 
komentar från tränaren "idag blir det en jobbig träning tjejer" Bhaha
Försenad träning och som vanligt världens slappaste uppvärmnaing där man skulle jogga runt planen. Sedan tog det alldeles för lång tid för tränaren att starta att övningar och då var det SÅÅÅ jobbigt att springa några hundra meter. Damlaget hade förvandlads till ett gäng små brudar som mest ville se coola ut på plan än att prisa den älskade sporten FOTBOLL. Jag bli galen när man pissar på fotbollen. Fotboll är en livsstil som man ska älska att spela. Var är alla glidtacklingar, målskätser och all glädjen?? Men nu mins jag... det kanske var så här det var... Nörd som man är tror jag att alla ska visa lika mycket entusiasm som man själv gör när man sätter en boll i krysset (vilket dock aldrig hände på denna träning för någon) MÅÅL och kullerbytta och hej jag är BÄST!. Men nu mins man det var så här det var att spela fotboll med vissa. Gjorde man något anorlunda eller tog träningarna på fullt allvar samtidigt som man bara ÄLSKAD>E det så fick man se sig för så folk inte trode att man var något speciellt. (vilket jag i allafall såg mig som när jag spelade). Den enda känslan man ska ha när man går ut på plan är att man är f.cking bäst!!!! och att laget är ens armé som man får stöd ifrån. Kom igen tjejer upp på tårna och visa hjärtat i fotbollen, det är då man utvecklas utan att ena märka det. 
Nae nu blev jag sugen på att spela med hässelbys damklubb, de ska tydligen enligt deras tränare vara jävligt schyssta lirare. MEN bara på skoj då, löpningen är mer min sport (sånna nördar som jag).


Veckans träning i sthlm (med järnbist)

måndag: fm:5kmx2 + 1km x3 + 100m x3 em: 90min jogg i uppsala vilket slutade katastrofalt
tis: boxning med cirkelträning 90min
ons: 90min morron jogg em: boxning
tor: fm: lidingöspåret em: sparring 60min
fre: Vila
lör: 2h 17min snabb distans + bålövningar
sön: 5km x 3
Veckan har varit ganska lätt men i slutet dalade det rejält och på måndagen tog jag HB test och det var inte bra än... men nu känner jag mig ganska pigg igen.

ps: hittade en fet röd levande larv i mitt äpple... Coolt!


HB

var o kolla HB (blodet)... det hade inte ökat så mycket så nu ska jag ta dubbeldos och så har jag fått en remiss så jag kan få dropp med järn och det ska göra att man fyller på mycket snabbare.
Inte bara jag som har järnbrist har jag märkt, så det känns bra på någe vis för då vet jag att jag kommer vara pigg snart igen, segt som f.n att vara seg jämnt hehe... Jag skojar inte när jag säger att jag bär Magnus samuelsson på ryggen varje gång jag springer.
Så lågt blodvärde som jag har känns som man bara villa falla ihop och somna mitt på ljusa dagen... mycket mycket mycket jobbigt, känns som man har feber fast man mår inte illa.  
Har dargit ner massa på träningen, käkar KÖTT och järntabletter men nu har jag en dipp igen... seeegt... Dessutom har jag massa plugg som jag heller inte orkar göra så jag bara skuter upp det.
Dags att vakna ur vinterdvalan tycker jag!

JALA BAI ni ser mig snart skutta omkring som en dåre i skogen ;)


ÅFF

Åtvid var bättre men föll i förlägningen efter att ha lett med 2-1, tills att hammarby satte 2 mål i sista förlägningskvarten... sjukt spännande match med kanon väder till på köpet :) ÅFF var klart bättre, trotts att nyckelspelaren Pligg inte var med.

Lisa Blommé kom två på TSM så GRATTIS till henne :D och GRATTIS till Musse som vann!! så klart! och GRATTIS till Hanna som kom trea :D!
 


mässa


Lisa



Kom nyss hem från tatomässan med Lina och Lisa. men det blev ingen gadd denna gång, men hittade ett så coolt lejon huvud som jag ska spara till.
I morn blire o glo på fotbolls match, ÅFF-hammarby i svenska cupn, solsken och grillning ;)

torsdag

sov grymmt dåligt på elevhemmet som vanligt. Var sjukt trött men fick inte sova... hade kramp i quadrceps hela natten dessutom.
Det blev en seg dag hos fotografen också eftersom hands dator var körd så vi kunde inte göra mycket. Har nyss varit och boxats med diplomboxarna. Santi hade några bra boxare i 50kg som skulle gå över till elitgruppen som jag fick köra mot. Det var skit bra, killarna är snabba och konditionsstarka så det blev ett högt tempo, jag fick dessutom köra dubbelmatcher :D!
 Känner mig kluven eftersom många hört av sig och trott att jag ska springa TSM i helgen... blir faktiskt sugen på att skena ändå..

Jag ska fan SOVA i natt!!!!

viljor

fan jag vill ju tävla men alltid ska det vara något som kommer mellan... O allt tjat om tävlingar, jag har ju aldrig tävlat så här mycket. Shit jag kanske inte är någon löpare, jag e för rastlös och skit dålig på att planera. Men... det är ju så underbart, men i vissa fall är det mer en lasst än något nyttigt att vara ett träningsfreak. Vem fan tränar för det är nyttigt, skit samma huvesaken är att man får sin dos om dagen så at kroppen får lufta av sig och känna sig fri. Så jävla mycket energi jag har.
Gick omkring i sthlm med en 20kg väska på ryggen hela dagen efter att jag varit hos fotografen, jag viste inte vart jag skulle ta vägen men som tur är har man släkt i sthlm som man ringer och får slagga hos. Har blivit fattig och splittrad vet inte vart jag ska bo, vad jag ska göra och vad jag ska träna.

51dagar kvar till studenten...


sthlm

träningsvärken har släppt. SKÖNt!
I helgen blire kanon väder  så jag Lisa och Lina ska te norrköping på tatomässan. Just nu är jag i sthlm, har spelat fotboll och boxats, nästa fredag ska jag sparras mot maja S i en uppvisningsmatch innan de ska ha en gala där :d fett kul!

träningsvärk fjärde dagen

HATAR träningevärk!!!!!!!!!!! kan ju inte springa normal och det ser ut som skitit på mig när jag går....:S seeeegt äre.
Har i allafall fått ett par riktigt niciga löparskor nu som jag ska tävla i. Det är nog de lättaste skorna jag haft. Ett par röda och blåa Nike skor som jag ska style om så det ser ut som Adidas...

Ska iallafall testa att springa idag, får väll härda ut träningsvärken eller det kanske är farligt, får dra ner på gymmet om det inte funkar. 

kalimata!!!!!!

Kiplagat



Hey såg mig själv i Runners idag. Lisa hade skrivit om Tränings lägret i Iten på Lornahs camp.
Här är en drogad Yoie med världens bästa Löpare i allafall! (har ju sprungit med henne också men man vill ju inte skryta :P hehe)

träningsvärk

Mina ben är som två stockar. Det går varken att gå upp eller ner, åt sidan, fram eller bak. Min rygg ömmar och nacken kan knappt hålla upp mitt huvud. Det går inte att skratta för magen stramar.... JAG HAR TRÄNINGS VÄRK som aldrig förr!!!
Ser ut som jag skitit på mig när jag försöker ta mig någon stanns.
Skulle ha spela fotbolll med Lisa idag men det funkade inte...
Ingen bra ideé att hoppa i en timme men när Tobbe säger det är det bara att göra som han säger annars blire straff hehe :P

Det är mycket i plugget nu... suck har fått min student mössa jippi!


BARCELONA FCB

BARCELONA och Chelsea vidare i champions league
ikvälll är det villarreal vs Arsenal och FC Porto vs Manchester United klockan 20.45
BARCA är så njutbar fotboll bara kan bli.  

föresten jag är död i mina ben. Tobbe körde skiten ur oss på träningen så alla var helt sladdriga i benen efteråt, och jag som redan hade träningsvärk... haha underbart :P


Patrik kluivert den bästa spelaren och min stora idol (dock var det länge (2003) sen han spelade i barca men tack vare honom har jag och kommer alltid älska barcelona!)

dagen efter

vaderna tog lite stryk efter måndagens häftiga pass så där 17 dagar sen man sprang längre än 5km. Kunde ialla fall dra ut o spela fotboll med Lina och Lisa utan att ha allt för ont. Fotboll är sååå kul och jag hoppas att det bli match snart på edberga på 5manna planen!
Känslan kom väl efter hand och 50nickar på huvudet var inga problem men feg har man blivit som f.n... och skottet behövs slås igång, dock så satt vänstern inte helt fel ändå...

Drog ut o sprang 50min till gymmet där jag körde funktionell styrka med glada och härliga Anna! :) Riktigt kul pass:D
Gym träning är riktigt nice har jag äntligt lärt mig och jag ska fortsätta träna där o bli riktigt stark och stabil. HAHA :P Yoie yoie...

Amanda och Magnus i en explosion

JIPPI!


japp, jag är ganska spontan och går oftast på magkänslan. Så när jag kom till sthlm och fick reda på att det inte blev någon sk8ing och såg alla bilar och människor i full stress så balla jag ur... sthlm är inte en stad för mig och just nu kände jag en stark magkänsla av att jag inte ville stanna här en sekund till. Jag ville ut i skogen, hänga med polarna vid bysjön och kunna sladda ner på hälsfofabriken när jag vill.
Insåg att jag inte är någon stats brud, utan vill kunna dra på mig mina lortiga byxor och fladdra med mina flåttiga dreads utan att behöva vara bland uppklädda sthlms brudar o pojkar... nae skog så långt ögat kan nå och  fågelsång skare va!
Så jag tog första bästa buss och drog hem igen... seg dag på bus4you. Tack för att de har internet på bussen och jävligt sköna stolar att sova gött i.

Hade med mig en stor påse kött på bussen... låter lite skummt... men den satt jag och åt på så jag blev full tankad på protein och järn :). Var restlös när jag kom hem vid 6tiden så jag stack ut och skente. DÅ hände det UNDERBARA!!!!! Jag kände mig stark! STARK som värsta durasellen, detta hade jag inte förväntat mig. Jag stuttsade upp för backarna med hög hållning och sparkade varje steg i baken. Shit det var månader jag hade denna känslan. Fokus framåt och i högsta möjliga fart. När jag märkte att detta gick super bra så kunde jag inte låta bli att dra några extra kilometrar och kom upp i 15km på 55min, och då började jag ändå med håll och lite lugnare tempo. 
Träningen har blivit rolig igen och jag bara ÄLSKAR det här och njuter än idag efter adrenalin ruset. :D:D


Har planer på något 5km lopp på bana närmare sommaren för att kvala in till JEM. Om jag fortsätter så här och lägger in fler ban pass så kommer jag springa som en Kenyan denna säsång :)

Ska bli kul att snacka med Rubin och planera alla lopp och träningar.


kära Åtvid

Det har varit två as guttiga veckor i Åtvid! Finaste väder många goa vänner och mycket skog :)
Det känns nästan segt att åka tillbaks te sthlm nu, eller jo det ska bli skit kul att komma dit också. Men när det är så supper gutt väder vill man inte vara i en stad och jobba, men jag har en god känsla av att det kommer bli en hel del konserter och häng i stan.

I lördags ver det röj på med polarna, Lisa målade röda kinder med fräknar på mig och tack vare dä så kom jag gratis in på gruvan... jävligt värt! :), dock vare de ju ingen höjdare där förutom att det  var mer folk eftersom det var påskdagen. Det var endå skit kul att träffa alla möjliga vänner och bekanta.

känner mig piggare och har lyckats träna massa på gymmet, Det känns skit bra att få muskler och nätet på magen är äntligen tillbaka :) så nu ska jag PRESSA!!! o käka kött!
 

flygfän



Tog lite kort på Kens gröna plan... motor nörden kan sin sak :)
Nästa gång blire att leka med de större planen!

20+ och vänner!

såååå nice dag det var igår! :) tackar alla mina underbara v'änner och det super varma vädret som gjorde att vi kunde lira fotboll och basket hela eftermiddan och käka glass på det klassiska stallkiosken. Så klart blir man också på sjukt bra humör och pigg i hela kroppen när man får träffa folk som Prinsessan, Norda, Janni, Paris Hilten (blatten ;)), Filip och Adam. Min järn brist försvann igår och jag var flumm och pigg.
Sommaren närmar sig med storm steg och jag njuter av varje sekund!
Det enda som stör mig nu är att jag inte kan träna, fast lite skrot lyfting och skenande med polarena går ju inte att undvika.
Märktes att många Åtvidabergare var sugna på att vara ute hela dagen i går. När jag, Lisa, Jess, Tobbe, Kasper och Danne gassa omkring i Åtvid senare så var det ovanligt mycket ungar och raggers ute och kolla läget haha :P Alla var dock sega så det slutade med att vi satt hemma hoss lisa och spelade bubblan hehe :P
Idag ser jag framemot att dra upp till Lisa och festa med Bell, Magnus, Lina, Jess och Elin och jag hoppas värkligen att jag får träffa Sandqvist senare :D det skulle vara prickarna över Ö! ;) 
Och Dessutom kom PH Kullgren förbi med hans söta tjej och Disa när vi kubbade, Gutt att se honom!

Yes många bra människor finns det, Hoppas jag träffar er i kväll också, för då ere fest på GRUVAN så klart !! HAHAHAHA :D


Jala Bai 


Ge mig blod kött och järn!!

Ringde till läkaren Palmefors och fick nyss reda på min blodprover. Det visade sig att jag har kolosalt super mega sämst blodvärden. Han fattade inte ens hur jag orkade träna "du springer på mounteverest Johanna!!".
Läste lite om järnbist och det står att minnet ska bli sämre vilket stämmer sååå bra jag kommer inte ihåg någonting längre, jag är trött och orkar fan ingenting. Jag brukar kunna träna konstant och samtidigt vara skit pigg och utvilad. Nu tränar jag bara 1/10del och känner mig som värsta flås gubben....
Men Palmefors sa också att när jag tar mina tabletter o käkar mer kött så kommer det bli värsta bloddopingen och jag kommer bli 100gånger starkar och det känns fett bra :)
snacka om skönt att höra, nu vet jag iallafall vad som är problemet och hur jag ska åtgärda det.
ÅÅÅ vad jag längtar efter att vara full med blod igen heeh...


banan gassar

efter snabba 5km på kuberat elljusspår i värmen med kortbyxor och kortärmad tröja drog jag ner till banan och kände lite på det "höga" steget. Med svettig panna njöt jag av vårsolen som gassade som attan idag. Det är den bästa känslan i världen. Att träna när våren kommer innan det blir för varm, när gatorna har sopats och man ser folk på gatorna. Har gått i kortbyxor och t-hirt hela dagen, förutom i morse då hade jag jacka men efter 3-4h blev det riktigt varmt i skogen där jag gick...
Ska till bell snart men först ska vi grilla här hemma! shit vilken dag :D

snabb

Det har inte blivit någon hård vecka. En timmes träning om dagen och en massa lek och bus i skogen med molle och min Nikon D80.

Vädret har gjort det betydligt roligare och uppfriskade att träna. onsdag torsdag och fredag har jag totalt tränat följande.
två banpass varav ett med mycket löpteknik och 2x800m + bål övningar 15min. Det andra banpasset var totalt 3km långt och innehöll allt från 100ar till 500ar + lite löpteknik. Har tränat på gymmet två gånger med fokus på explosiva grejer med max 6rep. och på detta uppvärmning och ner jogg ca 15min varje pass.  Mitt mål är att bli betydligt snabbare och det krävs en hel del koratare pass, något jag e väldigt främmande för men det e kul att testa något nytt, dessutom får man mer tid till annat. :)
Men träning är fan det bästa jag vet. Hellelulia och amen!

 

fotat



var ute hela varma förmiddagen och tog kort. syrran hjälpte mig och nu sitter jag här och pillar på dem.

smed



Var ute hela förmiddagen med molle idag också. Hade lite grejer jag var tvungen att ta bilder på. Temat är Rost eftersom man ska skicka in bilder med det temat till en skolan jag ska söka in på. Igår var vi i en sand hög och hitta några rostiga maskiner och idag var jag lite över allt. Var bland annat hos Holger. En smed i Åtvid som är kring 90år, gjord på skin och ben, har sotiga stora glasögon och smider i en kolsvart skitig men underbar lokal vid Åssa. Han är halvt döv men jätte trevlig och pratglad. Eftersom det var ritigt mörkt där inne var det örst svårt att få ett bra ljus. jag gillar inte att använda blixten (eftersom jag inte är så bra på den än) så det blev mycket pillande på bländaren och slutar tiden. hmm men jag fick några hyfsade bilder iallafall.

Ikväll ska jag se det nya fotbolls laget i Åtvid möta tips elit på gruset vid kanonvallen. Det kommer antagligen bli en svettig match. Super derby!


rost





Var och tog tester idag. 5 blodprov och så ska jag kissa i en dunke i 24h.
Sedan åkte jag och farsan ut till en sandgrop och skulle ta lite kort på rost men jag tyckte det var tråkigt att ta på rost så det blev mest en MASSA as sköna kort på Molle. Världens bästa hund enligt mig!

Molle



Molle fick ett kollage idag. Har varit i skogen på förmiddagen. Ska springa bana snart e inte borta för länge. 

RSS 2.0