brevbärare



Jobbar på posten på fridhemsplan nu, springer i trappor hela dagarna, gillart!
dock blir man trött  huvudet av att läsa alla namn och sortera allt o se om folk ska ha reklam, tidning... men det funkar fint.

Sprang RBT i går hammarbybacken upp o ner 6ggr, det var inte jätte jobbigt, mest roligt. Det jobbiga var att jag slutade jobba kl 16.30, han presis hem o trycka i mig mat (missa lunchen eftersom det var min första dag på jobbet o det gick fett långsamt så höll på att spy av hunger).
tänkte skita i det men skulle ju endå träna så va fan jag sprang o hoppade på fel tåg o kom fram till backen 2min innan start o fick starta utan uppvärmning (men var ganska varm efter allt stress)

Tog det fett lungt och sprang lite baklänges i nedförsbacken eftersom jag var rädd att knäet skulle banga. kul lopp, idag har jag träningsvärk men inget som hindrar en brevbärare, känns nice att vara brevbärare! äntligen!

I run for

viste ni att jag bor ihop med en städmanisk kvinna som inte tål ljudet av musik... suck, livet e inte lätt... lite kul e det ialla fall när jag kan påpeka alla sjuka vanor hon har, ja fuck va tjötigt det blir, får fan ta  coola ner. ser hur hon vrider sig utoin när jag kommer hem med färg o smular ner i lght.
'


Im a longdistans runner and I run for money, befor I run for funny, i´t my soul honey. Life is easy mumy.
around my feet I cross the world and i meet. Every step I take I want more of the cake and I will make, never brake, remember that a runner nerver fejk.
/skit ner dig


kista



10 000 m igår i kista var ett fett nice lopp, eller det blev bra... var fett ur dojjorna innan loppet o somnade i omklädningsrummet på SATS där jag bytt om innan... sket i uppvärmningen o 1500 intervallerna kvällen innan kändes i låren. Jeri mitt enda motstånd såg hur taggad ut som hälst o stod som en rockstar på start linjen o sjlvförtroendet sprutade ur öronen påna... shit va jag kände igen mig, men idag bad jag till högre makter att jag inte skulle behöva bryta och få mjölksyra redan efter 2000m.
Men syran kom aldrig och jag ökade efter halva  loppet och kände mig aldrig tung eller seg utan det flöt på o så var man i mål som andra dam på en helt okej tid (hade ingen klocka under loppet utan körde ett lugnt och skönt lopp, skulle ju träna nästa dag...)

Tack för att jag kan springa igen... för 4v fanns det bara i mina drömmar o att vara löpare var något overkligt och som att stänga in en irakier i USA yrade jag omkring och kände mig osäker på min identitet... Därför blev det alldeles för mycker öl o skumma aktiviteter om dagarna i Abisko...

Kom precis hem från dagens distans pass o lagat longbarden (körde sönder den när det regnade) o fått hem färg så ikväll ska jag vandalisera stockholm börjar ju inte jobba förän tis

Jala bai


9sep

bra dag, förutom att jag kört sönder min longboard men nu e den smörjd så ska bara till cykel affären här o skruva åt hjulen.

Gillar Brian min tränare han äger! imron ska jag tävla :) fett kul!


någon som minns? :P 06-08 festival


 saknar dig kära festival sommar ;)

kusse :):)

http://www.youtube.com/watch?v=JkugQykYkio

Lyssna på Lovisa Cathcart Bohlin :) stolt över min lilla kusse o över alla mina kusselinos <3

5000m

Snacka om kreativ dag igår, skulle ha morgon joggat men var helt död i kropp o huve (tror det beror på den långa tåg resan från abisko i lördags som gav mig stryk). Så jag var hemma hela dagen o målade i min black book, skrev musik och åkte longboard tills jag rammlat för mycket och klockan tickade alldeles för fort iväg och jag fik skynda mig iväg till Stadion där jag skulle löpa 5000m på banan.

tredje gången jag spring den sträckan, första gången var finnkampen 2008 och senast SM 2009 och så igår då. Ett lopp som bara skulle få upp farten i min otränade slappa kropp och skapa lite inspiration.

sk8 hela vägen från abrahamsberg till stadion o kl 20.20 skulle jag starta i heat B eftersom målet inte var en bra tid utan att kunna öka varje km och känna mig stark hela vägen.

Så fort jag kom in på stadion blev jag 100gånger större och jag älskar det. Det är det här som e fett det är här jag ska va,  var det som for runt i huvet. Lite pirrig men bara glada tankar trotts att jag vet att jag aldrig varit sämre så skiter jag i det. Jag vet var jag r och att jag kommer vara bäst snart.

Eftersom jag startade  Heat B så varavade jag samtl iga i loppet 10killar o 5 tjejer och tänkte inte så mycket utan lät benen rulla. Ökade varje km och var helt klart nöjd med passet. Blev dessutom bästa tjej v A heatet också. trotts 6min tempo de senaste 3veckorna sen jag hoppade av cykeln och började springa så e jag nöjd.

om man älskar något, stå för det och våga gör misstag, fel och var inte rädd för vad skiten säger för man ska låta sig sj vara lycklig och ingen blir bra om man inte vågar falla.


battel nybörjare


kocken gurra, linbanesnubbe fedrik, 2lokalvårdare Hanna & Love, servitör o hovmäster Maxi boy, diskaren Hank
Ett battel till min fina vän Gustav

Adel Von Gustaf ä här, men han står där, simmar runt, vilse i sin egna atmosfär, o presis som kungen så ä han lite sär.
Med en flaska vid sin mun o han tror att han är kung, men han är ung, o han är dum, o han e fan inte tung.
Han har en för stor krage runt sin pippiga mun o ser mest ut som en kastrerad, obetydelselös hund.

Han sitter vid sin dator o googlar fram musiken, sj står jag där, live lyssnar med publiken.
Det är 2 olika saker---> TÄNKA och AGERA, med din ADHD kunskap i max 2min du kan brilljera, inte ens med en boll du kan jonglera, jag ska hoppa på din som om du var en burk medmera.

SÅ han tar av sig sin Hatt o tigger som besatt, kråmar sig som en tjock bortskämmd katt, men allt som han sagt faller ner platt, Du ber jag måste hålla mig för skratt. måste få det sagt, det finns ingen skatt o finns det kommer den inte falla ner i din hatt.

Real life- ingenting är äkta vinden som svalkar kommer i från fläktar. du har inget liv så skaffa din en iphone, bli astrounat eller ta livet av en folkgrupp.
jag säger det bara gurra g 1-2-3 bomm!


lite kärlek

kära syster min så stora syster som är så vuxen och ordningsam, men som hellre ser på vänner, reklam eller något annat hjärndött program på TVN efter en arbetsdag där hon stäändigt måste vara glada hurtiga amanda.
 kan vi inte spela lite musik, kolla in detta brake moveset o kolla vad jag målat, ska du med o skate, ööö jag har käkat mackor idag, orka inte laga maten... har hängt hela dagen yp tränat, sk8at o målat, lyssna på mina nya beat jag skrev... yoie

Jag är verkligen lilla syste utan några bekymmer, som luktar gammal hund och har skitiga byxor, letar resor o svär över varje mening. Hon har jobb, rena klader som hon viker och hänger upp på galje. Hon äter bara eko o naturliga varor ABSOLU inga tillsattser o socker. Hon har tajta träningskläder och matchar allt, varor, möbler osv. Hon anpassar sig in till det längsta och jag e sjuk imponerad över hur hon orkar. Själv får jag mördarblicken och hugger direkt om jag tycker något i triss eller inte passa mej.    

Ja jag ska jobba, men absolut inte 100% fuck heller, va e det för liv. <på tor ska jag till posten och få reda på hur det funkar där o få veta mina arb upg. hoppas att det är ett chill gäng trotts att stan heter sthlm o man blir utan att märka det sj en död fisk som inte se folk o bara kör sitt race, man tvingas aldrig att möta någon, det r bara at gå vidare och vissla på en gammal sång. ska iallafall bli kul att jobba där, har alltid varit ett litet favo yrke eftersom man får vara ute o cykla :) snacka med ullrika J om det och hon rekomenderade det varmt så vi får se!


Idag ska jag springa 5000m på stadion o träffa Brian, längtar till lör då blire lidingöspåret för att reka banan ;)

Har förövrigt åkt så sjukt mycket longboard att jag har fet räningsvärk i vad o på massa konstiga ställen. åker någon longboard i sthlm eller vill börja så köp en i dag o ring mi sen så drar vi ut o rammlar lite!

yo yo yoie, köpte färg i dag så nu ska de ut o målas på riktigt, har tränat i min black book som är röd.


stolt

Ny lya i abraham och som en nya människa sitter jag och älskar livet. En sommar i Abisko har varit fett givande och jag har träffat folk man respekterar med hela hjärtat. Fett jobbigt att lämna bröderna när de står vid stationen och tar ett hejdå. Men hem kommer jag med ett starkare hjärta och massa lycka som ska bygga denna kropp och klara av pannsar sthlm där ideal och krav står som lysande solar över stan. Går som en fri själ genom stan som är proppad med fängslade människor med flackande blickar.

komme hem med ny bräda, skade fri, banrekord, battelslam, breakdance och längre hår.
Lärt mig dricka öl och har fasen ganska ok koll på vad vin är:P
lämnar över en tanigare och vältränad molle till morsan som ska flytta och sälja vårt feta hus :) stolt och glad över henne och vet att livet går vidare även från det mörkaste avgrundet.

Nu ska jag ut med brädan och köpa lite saker på ÖB för att hålla ner kostnaderna :P

Tack alla vänner!



RSS 2.0