lugnare...

Sliten efter hård träning. nu blir det lugnare för om 12dagar är det sthlm halvmara:)
Drar upp till sthlm på lördag och springer bellman staffeten (på skoj) med 4 andra tjejer... Bara 5km och en bra tröskel träning.


var nyss på agillity banan med Molle o tränade. Han är som en blixt och tar allt, upp ner, under, över, fram, bak...




Min favo dag är nästa onsdag 090909 NUMMER 9 is the shit! Innan Zlatan hade Ronaldiniho denna vackra siffra på ryggen i barca!


björn i Åtvid?

Igår sköt det Björnen i Åtvidaberg. Eller det var ingen björn utan ett 200kg vildsvin :S
Livsfarligt att vara löpare och bärplockare i åtvidaberg. själv har man blivit jagad av lite mindre svin tidigare i år... men de brukar vara ganska skygga men har jag Molle med mig är det värre.

barn ska springa

var ute på en lång tur i det gutta höstvädret här om dan. Sista 2km sprang jag förbi ett gäng ungar i 10-12års åldern... Alla ungarna väntade in mig för att sedan springa med mig 300m haha Underbart :) Det var som att komma tillbax till Kenya.
Efter 300m la det flesta av men en liten tunn kille i runda harry potter glasögon fortsatte ytterliggare 200m, sen fick han andnings problem och skrek efter mig, Nästa gång tar jag dig :P Jag ler :)

MJÖLKSYRA, SVETTET SPRUTAR och SNART TAPPAR JAG ANDAN

sitter på fabriken som vanligt... Började dagen med 60min spinning, slängde ihop lite musik i går kväll o tänkte jag kör ett lätt pass det var ju nästan ett halvår sen sisst o jag ska ju tävla på söndag.
Men vem blir inte fett pepp när man ser alla förväntasfulla och samanbitna blickar på deltagarna. Detta kunde bara gå en väg och det var den tuffa! Alltid kul när man får utsätta folk för utmaningar, o Yoies pass blir alltid en utmaning ;)
Svettet skvätter och rinner på hela kroppen, alla grimaserar och flåsar, Härligt! Efteråt är alla super tacksamma och går hem och njuter hela lördagen! Det bjuder jag på :)

Ska det va så ska det va tufft så inåta helsike, ingen mes gympa här nehehe. ALLA ska gå hem o tänka "fasiken va jag kommer bli starkare". Själv har jag annars jätte svårt för pass på gym... tycker aldrig att det finns något tillräckligt hårt pass där mjölkyran sprutar ur öronen. Var finns alla pass för oss som antar utmaningar?
Tack vet ja boxnings träningarna md Tobbe :)

yoie


troll

 syrran i TanzaniaFarsan ska till Kenya 4nov

Lugn söndag, ...

Lugn söndag, Var ute o "plocka svamp" hitta väll 3-4st kantareller o en skälland hjort.. men va gjorde det, på eftermiddan kom en go dam förbi med två stora kassa fulla med gyllene gula kantisar. Så det blev svampsås o ris till midda :P mumms.

Följde hela det kvinnliga maraton loppet och shit vilka coola tjejer e fett impad. 
I lördags blev det sköna gröna grebo med Jess o grebo bona! Grymmt kul med bonn ÖS!

Har nyss kört rent ut sagt "skiten" ur våra medlemmar på Fabriken !! MOHAHAHA! När yoie is the boss no one can cheat ;)

//Yoie


häng på

träning denna veckan
Söndag: 13km morgon jogg 24km kvällspass
Måndag: 8km uppvärmning Back intrevaller 200mx4x3x2x1 100mx4x3x2x1 20mx4x3x2x1 15km hem boxning
Tisdag:  3mil snabbt 9km
Onsdag: 15km boxning
Torsdag: 20km styrka vibb plattan bana 200x10 + 10km terräng
Fredag: 25km bana 200x8 400x10 200x4
Lördag: 45min morgonjogg

ca19,5mil

löpar dag

shit vilken löpar dag.
Strålande sol, dock inte för varmt och det absolut viktigaste Vind STILLA! 8) Sprang sprang 25km på 15km/h fart o svalkade mig i vattnet. kände mig förvånans värt lätt för att ha super träningvärk i röv.
Just nu är jag så trött i nacken att jag inte orkar hålla huvudet uppe... (efter boxnings träning) Men GUD vad gött det är att Boxningen äntligen har startat igen efter ett allt för långt uppehåll. Nu blire STYRKA för hela bunten + massa intervall bla med holgersson i norrköping o massa långa härliga höst pass!

Jala bai Yoie


dipp

nae det gick inge bra på midnattsloppet o nu vill jag bara glömma det o blicka fram. Det var iallafall kul att springa de första 5km sedan tappade jag från att ha hållt ett bra tempo till att vilja lägga mig ner o sprattla av seghet. Svårt att ladda som man vill när man måste anpassa sig till omgivningen hela tiden...
Blöt o sur lämnade jag loppet igår o e lite små grinig idag hehe:P
hmmm... ingen tävling på länge nu det ska bli skönt att återhämta sig!

träningsvärk

7km på 24.26 igår. På cityloppet. Men Easy Line träningen gav mig fetaste träningsvärken i lår och röv. Kände under loppet att jag måste vila om det ska gå bra på lördag. Var seg som s.tan i benen o loppet var mest jobbigt. Det regnade o ca 300 startande hehe. Längtar efter att få dra iväg snart till NZ!

easy line


Easy line!

Har blivit introduserad av Easy Line det senaste inom gym "världen"... Konsentrisk träning där man jobbar med kondition i styrka maskiner.
Man behöver inte ställa in några vikter utan ju hårdare man kör desstu jobbigare blir det. Perfekt för långdistansare som gjärna inte bygger så mycket muskler men som ändå vill tränar upp smidighet och styrka samt kondition.
Har ni vägarna förbi Åtvidaberg så tveka inte att köra förbi hälsofabriken och testa :) Jag finns där o hjälper till och puschar er röda i nyllet ;)


I kväll ska jag, syrran o hela fabriken till Linköping o springa city loppet 7km. Perfekt uppvärming inför MIDNATTSLOPPET :) som är på lördag kväll.
Ser framemot att få tävla igen, o midnattsloppet är ett grymmt kul lopp!

frihet, jämställhet och broderskap :) //Yoie


kenya är varmt välkommet

Säg aldrig att "dom" kommer hit och vinner alla tävlingar och nallar "våra" svenska löpare på prispengar och äran... Spräck bubblan och försök förstå att Sveriges löpare inte blir nallade på någonting.
Innan du säger något, Åk till löpar meckat Kenya så förstår du vad jag menar. Det är hårt arbetande människor som springer med hela sin själ. De springer för att överleva, ha en framtid, en dröm. Har varit där, hemma hos unga löpare som ägt sina skor i flera år "om dom har några". Ändå springer de på tider bara de allra bästa svenskarna skulle kunna springa på. Brevin skorna ligger en madrass o väggarna är proppfulla på tidningsartiklar på olika löpare. En artikell pekar han på och säger stolt. - här kom jag på 10 plats. 10!!! vad får man för svenska löpare på en sådan placering hemma på ett litet statslopp eller inte ens det byslopp? Men kommer man 10plats i ett av alla Kenyas lilla bylopp så kan man räkna med att man blir svenskmästare nästa gång.   

Argument som "de har alla förutsättningarna" eller "det är det ända de gör" håller inte. Det är vi som har förutsättningarna men många av oss saknar det allra viktigaste... modet att våga.
Sedan vill jag också säga att de flesta Kenyaner jag känner fattar inte varför i hela friden man ska springa... haha så alla är vi olika. alla kan, så det så!
 


musik

             Jag lyssnar bara på dig, du är den enda som får mig att stänga av allt annat.
minut efter minut, timme efter timme, dag efter dag, år ut och år in lyssnar jag. Ibland med entusiasm men allt för ofta utan att bry mig särskilt mycket. Är du borta för länge börjar jag undra och jag är livrädd för att glömma dig. Jag kan bli hög på vissa ljud du gör och när allt stämmer är de lyckliga stunderna ett faktum här med dig!
Du färgar mitt liv och du får mina känslor att bubbla över, jag känner mig cool, lugn, stolt, snygg och bäst med dig.
och det bästa är att du alltid kommer att finnas!
 



känsla


skerfe 09

Livet består av olika faktorer som gör att vi känner oss nöjda. Ju mer man ser av livet o ju mer man upptäcker dessto mer vill man bevara varje ögonblick, varje känsla.
Jag tror att en känsla bara finns en gång, Ju mer jag tänker på det... att det bara finns en känsla o när den har känts så kommer den aldrig komma tillbax på samma sätt. Därför måsta männsikan upptäcka saker för att bli lycklig. Finna en till känsla som vi bevarar, sparar, minns och längtar till men som vi aldrig kommer få tillbax. Livet är kort allt för kort.  
Vänner får mig att le. en bra känsla :)

Kultiration



Kultiration o Svenska akademin på uppsala reggae 2009.
strålande sol, mycket bad o hela uppsala gungade!

Kom till Uppsala i onsdags dagen innan URF. Sprang på morgonen och när ja kom fram till Uppsala drog jag o syrran ut o sprang i högt tempo 15km till en sjö, Mälaren... eller jag sprang 17km o Amanda 10km eftersom jag sprang fel o syrran hoppade av. Det var underbart att bada efter att stekt sig i solen. Hem genade vi så det bara var 7km hem men jag var "ganska" törstig när vi var hemma. Passet belv lite längre än planerat men vad gör det. Både jag o syrran fattar inte vad livet skulle vara utan träning o löpning. Det är the shit! Friheten är funnen. Steg efter steg stegrar farten, sänker farten, ler mot ängarna o njuter av den lätta brisen. Jag springer för jag älskar att springa. Jag finner ett lugn o äntligen vet jag att det är det här jag vill göra. Det är det här jag är bra på o känner självsäkerheten växa. Jag är en löpare en otålig o drömmande löpare Oh jag vet att jag inte är ensam om denna känsla.

fjällen 09



Några få bilder av allt det underbara i Sarek :) Nästa år blire längre o tuffare det lovar ja!

kk joggen

KK-joggen 10 500m

Drog hem Direkt efter SM
1Johanna Bohlin -90  Hässelby SK201337:26
2Susanna Damm -75  Huddinge AIS200938:56
3Cecilia Fager -75  Hässelby SK208239:37
4Cecilia Pleist -82  IK Akele200739:49
o sprang o vann KK-joggen på 37,26








Super kul lopp o jag var aldrig seg. skit kul! har varit pigg o stark ett bra tag nu väntar på dippen...

ska till uppsala reggea nu! Ha det fint!

15agu blir det midnattsloppet :)

Sm i malmö 2009

var ska jag börja... hmm för att det ska bli lättare o roligare att läsa så delar jag upp allt i olika delar så får ni välja vad ni tycker är intressantast att läsa.

Planering o första dagen.
innan avfärd sprang jag 8km och trampa crossen i 35min o lite bålövningar.
Planerna var att springa 10 000 på lördagen o 5000 m på måndagen och där emellan på söndagen skulle jag ha en ledig dag i Malmö med syrran o Magnus, o bara bada o latcha runt.
Efter en lång resa med Hässelby bussen så var vi framme i Malmö o Hilton hotell dä rvi skulle bo 4dagar. Jag fick bo med Lina A.... som är 3oom hinder löpare och en ny ung talang, yngst av alla bara 17år, O jädrigt go tjej från Boden.

10 000m
åt en nice hotell frukost för att sedan dra ut en runda på 9km. Kände mig utsövd o pigg. Malmö bjöd på fina parker och lagom varmt väder. Under loppet kände jag mig jätte lugn o var aldrigt nervös eller ororlig utan bara självsäker. När jag sedan efter dryga 35min kom in i mål så var jag ändå lite besviken... jag kände mig stark men kunde ändå inte pressa på... fegis. slutade i allafall 4a o blev varvad av isbellah A som sprang skiten ur alla.
Det var oväntat kul att springa bana trotts allt. Men svårt att veta hur man skulle lägga upp loppet. Detta var mittb första 10000m lopp på bana.

söndag
sprang ett distans pass på morgonen.
Åkte edan in till Trelleborg o badade o gick på marknad med amanda o magnus.
Övervägde att åka hem o skita i 5000m men orkade inte så jag stannade i Malmö.
Sprang ett kortare pass på kvällen käkade och gick på bio med A o M. Sommnade  gott.

5000 m
Sprang vilse på morgonen o kom inte hem fören efter 1h 50min :S FAN!! var helt lost o sprang som en galning runt i Malmö..... skit,
Gick på stan med A o M men det blev mest att vi flumma runt o satt o snakka skit på en resturang. Gick sedn hem o försökte sova men då var det bara 3h kvar till loppet så jag fick palla mig i vä till arenan som bara lång 1km från hotellet. Gick lite vilse endå... men det gjorde inget för ja hade peppande Swingfly i öronen. Ida, Lisa, Ulle o bellah skulle också springa.
Loppet var lätt, jag bara flötfram o ansträngde mig inte så mycket. kom in i ett bra flyt o när det var 800m kvar hade jag tagit meter efter meter till nästa kvinna men det var försent att börja öka o kom i mål som ett frågetecken. "var det redan slut..." Tiden var inte något jag är nöjd över o jag vet att jag har mer att ge, åste bara våga dra på i början... skit...

Åkte hem utan någon medalj men det var tufft motstånd o jag e fett sugen på att springa mer på bana nu...!

RSS 2.0