FAN!

e helt slut... skulle vilja sova hela dagen men det är så fiint väder att jg känner mig tvingad att gå ut. Men man brukar bli piggare med lite frisk luft.
Igår efter 5h pluggande direkt efter BurgerKing jobbet så låste jag ut mig från mitt rum på elevhemmet. Alla som hade reserv nycklar var borta och jag fick sova på soffan.
Det var iskallt och jag fick sätta på mig jacka o sockar för att inte frysa. Elevhemmet är grymmt kallt. Sov inte ett skit inatt... vknade av allt ljus som inte gick att släcka och av att jag frös och kände ångest. Personerna som hr reservnycklar e inte tillbaka förän på MÅNDAG!!!!! Shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jg är helt slut och orkar inte ens ta tag i saken... sitter och skriver på elevhemmets dator just nu. behöver nya kläder och mina löpar/boxnings tränings kläder samt mina jobbar kläder!!!!
FAN!

klockan 12 ska jag träffa syrran och min moster men jag skulle bara vilja sova nu. Att jobba på Burger King tar på krafterna i allafall så här i början och jag har sovit nada i natt. klockn 16.00 ska jag träffa min andra moster och käka med hela den familjen, jag kommer vara som ett kolli... känns som värsta bakfyllan. :S

suck suck suck... om en vecka ska jag springa halvmaraton men känner mig inte i form just nu, sliten och stressad.
lärarna på min skola är dåliga på att lägga upp info på fronter om vad som händer i plugget, men nu har jag iallafall försökt att göra rätt uppgifter. suck... men men jag lever och imorrn e en ny dag o då ska jag vara pigg! och glad :D funderar på att sova hoss mormor för att kunna träna på bosön, hon bor nämligen på lidingö.

haha jag låter väll jätte rutten nu men så farligt e det inte jag tar skiten mer
 dro och man kan ju inte alltid leva på rosa små måln. :P 

ska till Rinkeby imorrn och se boxning! F.n va kul :D synd att inte åtvids folket e där :(


Boxning

har nyss vart o tränat på Bosön med Narva box. Vi var bara två eftersom de andra har match i helgen i Rinkeby! shit för ett år sen slog jag ner en tjej där blodig, vill jävligt gärna göra om det! :) men men... ska dit på söndag o spana in finalerna iallafall. synd att inte Åtvids BK ska dit skulle vara kul som fan!

Det blev spänstträning samt explosiv träning med utfallsteg, knäböj, frivändningar, kast med medicinboll och 4x600m samt lite stenhård säck, Alltså ett bra pass och e ganska mör nu i musklerna. känner mig inte riktigt återhämtad efter öpppetspår.
Dessutom har jag jobbar på B-King och det går bra jag kan alla burgare utantill nu :) Fett stressigt allt ska gå i 120! inget slapp jobb.

ska bara dra täcket över huvet nu o sova djupt aaahh e såååå trött i kropp o huve. Ska bli skönt med helg, kan man ta det lungt, se film, äta gott och ringa vännerna.

Jala bai alla homies ;)

öppet spår


Öppet spår gick galant, förutom att jag hade noll glid och fick kämpa hela vägen från Sälen till Mora utan att få något gratis.. tack för god uthålighet! fick valla om två gånger men det hjälpte inte... men men fick lite ont i axlar men annars vare gutt!

Att gå upp klockan 4.00 efter en dålig sömn och sedan starta klockan 7.00 för att åka nio mil var lite segt,.. fick trotts allt stå still de första 3-5km. 3km tog 40min. så i början gick det väldigt sakta.
De sista två milen körde man i trans men det var inte jobbigare än marathon. Men fan va kul det var riktigt härligt, det blev solsken efter ett tag och bara drygt över 3000i spåret. tog 7h 24min och för far tog det 6h 17min så vi är nöjda och jag gör helt klart om det här :)

ska jobba snart, på burger king. ska jobba hela veckan , så ska jag träffa syrran i helgen.
blev orolig över henne ett tag, när hon ringde o mådde bajs, tänkte på vilken stor plats hon har i mitt liv och hur mycket jag skulle tappa om hon försvan... det var inte kul att tänka på det.
Hon är ju min bästa vän och min enda syster.



favopasset

Gick och funderade på vad mitt Favorit tränings pass var eftersom det har efterfrågats  :P

svårt att välja... Men inget går upp emot Tobbes hårda fys pass i boxningshallen :) kan typ se ut så här...
uppvärmning
springa runt och göra lite uppvärmningsövningar. typ... armhävningar, upphopp, spurter, spänsthopp, grodhopp, skottkärran omassa mera i ca 20min. efter det är man rejält varm och skakig i benen.
Sedan är det parövningar
stående brottning, hoppabock, rygg mot rygg med benböj, dra den andra till den andra sidan, armhävnings fajt, kroppssparring o bara KÖTTA! o massa mera sjuka övningar som tobbe kan komma på... (det kan vara allt möjligt)
Vilan är kort och ingen får dricka fören tobbe säger till (vilket han sällan gör). Dessutom görs ev upphopp eller armhävningar under vilan.
Psykövningar
hålla ut armarna tills man darrar och står och trampar medan tobbe trycker ner armarna som man ska pressa upp, 90grader mot väggen tills man inte orkar mer, nacke till huden känns som det ska tryckas ner och försvinna från ansiktet.
Avslutar
med intervaller ex idioten efter idioten 


dä ä bare å åk

TRÄNINGsvärk! i ljumskar och axlar... Kom hem till Åtvid igår förmiddag. solen lyste och temperaturen låg på -1, perfekt vill säga för skidåkning :)
Det blev ca 25km utan någon som hälst ansträgning hehe det kändes kanon och tekniken kopplade jag in direkt. Idag blev det inte så lustigt nog träningsverk i ovana muskler. 
Har ätit grymma mängder skruvpasa idag, MÄTT är den enda känslan jag har nu, ProppMÄTT! känner mig som en sprängdfylld fästing som bara kan ligga still och hoppas på det bäst. :S :P

På måndag blire alltså öppetspår och jag hoppas att min kolhydrats uppladdning ska räcka i 9mil.
Dagen efter åker jag och jobbar på burger king direkt, får se hur pass mycket träningsvärk jag har då...


  


runnershigh

www.runnershigh.se
 Gå in och kolla Lisa har fixat med presentationen nu :)
Ska blir jätte kul och spännande att börja jobba för henne som PLT (personlig löpar tränate) :D
Lisa Blommé är helt klart en solklar förbild!

Friidrott/Fitness

Var Funkis på GE-galan igår. Det var andra gången jag ser en friidrottsGala live. Första gången var i göteborg under VM eller var det EM hmm...

Friidrott... ja hehe:P Är man inte van att se friidrott så intensivt i 6h (som jag inte är) så blir man verkligen fundersam över vad sporten igentligen är och har för mening.
Vi har ex Boxning där det är en kamp och vad som hälst kan hända. Man ser sin motståndare klart och tydligt och det är bara den man ska krossa. samma sak med fotboll, eller löpning. Det är motståndarna man vill mosa. "NU SKA VI KROSSA DOM" är man van att höra i omklädningsrummet.
Men Friidrottare (dock inte löparna eftersom där startar man samtidigt och på så sätt stör motståndaren), 
I Friidrott är inte motståndarna motståndare (känns det som) utan ribban, sandgropen, staven eller kulan. Man skulle kunna köra en tävling utan motståndare och bara försöka pressa världsrekord (för det är ju det enda publiken vill se). Utan rekord ingen publik. Man kan säga att det är rekorden som är den största motståndaren.
Därför finns det ingen genväg till att lyckas i friidrott eftersom det hela tiden finns noggran statistik och väldigt pedantiska kontrollanter.
Tittar man på en fotbolls match så sker misstag hela tiden, men vad gör det... det är ju misstagen som skapar chanser och spänningar. Gör du ett misstag i friidrott håller hela publiken andan och det går inte att skämta bort det. Det skulle vara som att man i fotboll bara slog straffar hela tiden (och det är sjukt nerrvöst och tar otroligt på psyket).

Alltså är du svag mentalt så är friidrott ingenting för dig. hehe för hela publiken kommer snacka om dig och minas dig som klant eller stjärna eller nobody.


En annan sak som flög upp i mitt tänkande där på läktaren var att alla tjejer är grymmt lättklädda. Alltså okej... det ska vara smidigt klädda... men ibland kan man undra. Jag är helt säker på att också klädvalet som friidrittarna gör är för att dra till sig mer publik och där med få mer sponsorer och pubisy. Dock är det nog inte friidrottarna som tänker så utan det är deras sponsorer som tar fram kläder som de ska ha.
För det enda jag kollade på var lägndhopparnas rummpor. Och jag lovar att jag gör det inte medvetet just då men kommer på mig själv efter ett tag.
Om jag var tjej på en av världens största galor så skulle jag inte ta på mig löpar trosor som skär in i skrevet hela tiden så att filmgubbarna kan zomma in rejält när jag böjer mig ner.
Eller när de yngre skulle springa staffet innan GE-galan startade (skit kul att se dem kämpa och jobba i lag) en del ungar hade stora Thsirts medan många framförallt tjejer hade kort kort kort kort :S medan killarna hade långt.  

suck... friidrottare är vältränade, men just nu känns det som de lika gärna skulle kunna ställa upp i en body fitness tävling, för där passar vissa helt klart in... och jag tycker nästan fitness tjejerna och killarna har fått allt för mycket skit. De tränar minst lika mycket (om inte mer) som en friidrottare. Det enda de inte behöver göra är att hoppa eller slänga de kan bara göra det publiken vill se... Spänna musklerna! ;)


Narva


Narvas boxning är grymmt kul! trivs och känner mig riktigt välkommen :D Idag körde vi sparring och igår blev det NarvasFYS pass. Idag har jag träningsvärk o det är sååå skönt :P

Fick jobbet på BurgerKing idag :D var på anställningintervjuv o det var inga problem, så på torsadag bli det introduktion.
Imorrn ska jag till runnersstore och sedan ska jag vara funktionär på GE-galan.
Det är mycket nu, hela tiden någonting att göra men Jag älskar det och jag Trivs Som F.n i sthlm :):)

krafftor

 oliver, bobbo, Yoie Olli, Lollo, Norda, Yoie Lollo, Olli, Yoie
  stjärnan PH Kullgren :P
Så här såg det ut på kräffskivan 07.

Sommaren


Någon som längtar efter sol, värme och vatten brist på Festival :)
Och ROCKn ROLL

HAHA SNART fyller Fisen 19 basst, hur ska det firas?? :)

Göteborgs varvet

 så här Kul är det att springa Göteborgsvarvet! LÄGTAR! :)  (2007)

Lidingöloppet

shoi!
Gårdagen började med en pasta frukost kl 8:00 för att ladda inför Lidingöspåret. Var dock inte utvilad efter en kort sömn :(
Men kl 9.00 knacka morsan på dörren och jag var tvungen att skynda mig att packa ihop min tränings grejer.
Proppmätt och trött bar det av till Lidingö i vår fräsch BMW hehe ;)!
Som tur var blev det några omvägar innan vi kom fram till Bosön (så jag kunde smälta maten) där jag tänkte duscha o äta efter passet. 11.00 stack jag i väg på de isiga spåret lite halv seg men jädrigt inspererad. Jag har goda minnen från den här slingan så det var inte svårt att få till ett glädjeskutt i backarna. Allt som allt gick det ganska sakta men för en gång skull han jag se lite hur miljön runt omking var. Utan att stirra sig blind på ryggar framförsig. 
Vackert väder men allt för mycket kläder på mig och jag fegade ner för backarna för att inte riskera något. Trött var jag i allafall när jag kom fram och satte mig i bastun över 45min :) GUTT! 

Jag käkade inte på Bosön eller hos mormor (eftersom dom inte var hemma) utan drog in till Stan och käkade nudlar med STARK STARK bläckfisk wok :P Mumms, sket i om jag åt själv. Då kan man äta som man vill hehe (har aldrig varit känd över mitt bordskick).

Åkte dirket till syrran i Uppsala och såg på Bio. the wrestler :) grymmt tragisk film men jävligt bra. Så klart var det syrran som valde (det handlar om en fribrottare). alltså Mycket muskler och stora snubbar i tajts :P Min syrra är faktiskt stark och biffar en hel del på gym. :) 

Är kvar i Uppsala idag och har bara segat hela moronen :) ska dra o köra boxfys i kväll.

Roliga saker som har hänt idag!
O 100% säkert NU BÄR DET AV TILL MORA 9mil ÖPPETSPÅR på måndag
O Flygbiljetterna bokade till Italien åker 7mars o är hemma 9mars
O Jag ska på anställningsintervjuv på Runnersstore på Onsdag

O Jag har kanske alltså tre jobb :D
O i veckan ska jag träna min första egena kund!

   YEEE BROTTNING!

 
 
 


kallt

En frusen dag i stockholm på alla hjärtans dag. Gutt att träffa Martin i allafall även om vi inte hade någon stans att ta vägen. Ska nog trakka honom lite mera, hehe kanske får med honom ut på en jogging tur  någon dag:P hehe ;)

Snackade oxå med agge och vi ska träffas nästa helg :D jippi!!!!

Ska till syrran nu, var tvungen att åka hem o värma mig först med en kopp te o några ost mackor :)

imorrn kanske jag åker till Lidingö o springer lidingöspåret, det skulle faktiskt vara riktigt nice! 3mil o hoppas på strålande sol och god mat hos mormor ;) hehe.


dagen läge

kortfattat dagensläge.
8mars åker jag till Italien och springer halvmaraton.
Jag har fått jobb på burgerking.
Jag har börjat boxas för Narva. (riktigt trevlig klubb)
Jag har fått det riktigt mysigt i min lya.
Jag har käkat på resturang med morsan o farsan.
Jag har fixat startnr till öppetspår.


heja yoie


På Åtvids ungföretags mässa stod företagarna Maggan, Elin, Lisa och Lina och sålde sina pytte små gulliga damsugare som skakar behagligt i handen när man suger upp dam på små områden. De såg riktigt proffsigt ut när alla hade lika dana kläder och upplägget var as snyggt ;) (föresten lägg märket till att jag INTE skriver Lisas namn först denna gång) hehe (ett internt skämt). Fick dock en jobbig flash back av att vara tillbaks i bruksorten... barma mig att aldrig återvända igen!

Den första jag mötte vid dörren var Molle fjoll :D Överlykliga låg vi o busa på golvet :) Sedan stack vi ut o sprang och båda han och jag var pigga och spenstiga! Jag kände mig i kanon form och bestämde mig för att avsluta med lite intervaller på elljusspåret. Totalt blev det 10-12km i högfart i samhället, sedan 4varv på lilla elljusspåret ca 1-2km med 1minut vila mellan varven. Sedan träffade jag två pinkande snubbar vid spåret... vilket visade sig vara kullgren och lukke :) hängde på dem det sista varvet på lilla för att sedan springa hem och börja packa allt som ska med till sthlm.

heja johanna heja johanna heja johanna :D hahahahhaa (Adams nya egengjorda sång, passar i alla lägen även när det är landskamp på tv o zlatan gör mål ;) )

hem i sollentuna

Nu ska jag till Åtvid :( segt, måste iallafall packa ihop mina prylar o hälsa på min lejonunge.
Kommer tillbaks på torsdag o då ska jag träffa martin och sthlms släkten  :).
Längtar efter att börja jobba nu men jag har inte fått 100% besked från alla.

Hoppas kunna få tävla snart, kanske blir på något varmare ställe hoppas jag. Annars e det svårt att springa nu eftersom det är halt som attan. Annars har Sollentuna väldigt många fina ställen att springa på och efter att ha sprungit vilse här några timmar så kan jag stället ganska bra :P

Sollentuna kan se ganska trist ut om man åker förbi här. men saken är att det finns jävligt många fina o stora naturområden här, med nära till vatten, parker, köpcentrums, tågstation och skidbackar. Dessutom tar det 15min till centralstationen. så de e gutt.

Stockholm känns helt j.vla rätt nu, får se hur länge jag stannar här, men en sak är säker... jag stannar trotts allt inte här länge.  

don´t drinck that wine

Hmmm... det var fest igår o jag var taggad :) Var med Amanda och hennes klass som var mycket trevliga och sköna. Hade ingen dricka men det löste sig, räkkte med två glas vin för mig sen var jag full som få... jag är tydligen mycket mycket lätt påverkad. Men detta var droppen... kan man bli riktigt full på två glas vin??? :S Yoie kan..

Sen var frågan om jag... liten som en 12åring skulle komma in på platina (23års gräns)... eee chansen kändes minimal men med god planering och med ett gäng gott över 23 så skratta bara vakten och släppte in mig med ett stort leende :) GUTT!
Stor lokal med mycket folk, okej det blev lite segt när låt efter låt lät lika dant men det är väll så det är på krogen i stora stan nära stockholm... synd jag gillar när gammla godingar spelas o everybody gets wild :P hehe

Saknar Molle som bara dän... suck... men annars storm trivs jag här. 

första natten på elevhemmet

sov min första natt på elevhemmet och träffade de andra i korridoren. Riktigt sköna killar som sjunger i duschen och älskar Liaila i Lets dance :P hehe!

Var tvungen att handla lite till lyan eftersom jag varken hade lakan eller handuk med mig. Det blev en av tung väska fylld med mat + en kasse som var lika tung. Därefter var jag på jysk och handlade lakan + lita annat för bara 5kr eftersom det var super REA där :) yee det gillar vi.
Saken var bara den att jag handlade sjukt mycket och påsen jag fick vara större än tomten säck. Det var snor halt ute och så ringde mobilen och då kollade jag inte var jag gick och rammlade rakt i en snödriva... tre snubbar ropade om det var okej med mig, men jag var så inne i mobilen att jag bara satt kvar på marken och skrev klart medelandet utan att ens tänka på att jag snubblat mitt på stora parkeringen.

Appropå det så ska jag alltid hamna i olyckor o på sjuka platser. Idag sprang jag vilse 4-5 gånger. Jag sprang runt runt och runt. sedan skulle jag till victor och när jag gick dit åkte en fet buss förbi och skvätte upp ett ton med vatten på mig så att jag blev DY BLÖT!! Höll på att frysa ijhäl....

Ikväll blir det fest!

yoie still strong

hej hopp!
har varit och tränat boxning idag i uppsala! det var riktigt skönt att få sparra av sig lite men det är långt ifrån så roligt som det är på tobbes träningar hemma i Åtvid! Efter Tobbes träningar vill man bara gå hem och sova och vakna med smärta i hela kroppen :) det är underbart!

Annars har jag tränat långa intervallen eller fartlek eller vad man ska kalla det.
40min uppvärmning sedan 10min 9min 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1minuter intervaller vila först 2min sedan sista 5 vilar jag 1minut. sedan joggade jag 15min hem. Det var strålande sol och 9minus grader :) riktigt mysigt!

Sedan satt jag Amanda och Theres på biblan, och medan de försökte plugga satt jag o kolla upp lite saker på nätet och skrev en CV för att söka fler jobb. Har ev jobb på runnersstore eftersom Lisa kan hjälpa mig med det.
Amanda och jag gjorde Lax, klyftpotatis och grönsaker i ugn när vi kom hem mumms det var riktigt gott men nu e jag fett dålig i magen och amanda e fan värst shit vilken jävla låga hon är nu. :S
imorgon ska jag åka till sollentuna och kolla in elevhemmet, flyttar antagligen dit i helgen, hoppas viktor vill hjälpa mig med skjuts för jag har en fett jobbig väska.

igår var jag o amanda på feel good men det var fett mycket folk där så vi fick köa till viktierna SEGGGGT!!!!!

UNDERBART

 jag på marathon sommaren 08, till vänster med blå T-shirt

har fixat boende på elevhemmet i sollentuna nu :) så himmla BRA!! det är ett litet möblerat rum som jag ligger i en korriror där det bor fyra andra killar. En japan, en löpare och en kille som också är löpare men som inte går på skolan. Vi fyra delar dusch, toa kök och tvättmaskin. om man vill kan man beställa käk o frulle. Elevhemmet har också ett gym med boxningssäck och allt jag behöver. Det finns också bastu och friinternet i hela huset. Totalt är det tre våningar med tre korridorer på varje våning och i varje våning bor det frya pers.  :) UNDERBART!! ska fira ikväll
Annars har jag snackat med blomm´e och jag ska vara med henne på torsdag och se hur hon jobbar sen får jag en kund som jag får träna själv! det ska blir skit kul, på  torsdag ska jag med henne på jobbet för att se hur hon jobbar. 
UNDERBART


Uppsala

Sitter hemma hos syrran i Uppsala :) här e super mysigt och jag vill inte till Åtvid:P
Fick ett telefon samtal av rektorn på rudbecks gymnasiet och de ville gärna att jag skulle bo där, om det finns plats vill säga... så imorrn kommer de att ringa o ge besked! hoppas hoppas hoppas det finns ett rum till mig. Annars har jag en inneboende lägenhet i city på G... men det känns lite olustigt att bo ihop med någon man inte känner...

imorgon ska jag försöka få tag på Blommé och kanske träffa henne för att höra mer om jobb, och så ska jag skriva 1000 cv till andra jobb i sthlm.

sorry att jag dissade festen på kulturhuset men jag fattar... var fett otaggad och aaa jag kände inte för det så jag släckte lampan tidigt och drog upp tidigt för att SPRINGA! som den nörd jag är :) men jag e stolt över mig själv och jag faller aldrig för grupptryck! :P

Allt e på topp! bara detta projekt inte blir en flopp, men än så länge känns det såååå rätt!


föresten måste skaffa skor gav bort mina löpar dojjor till Kenyaner och har själv inga kvar PANIK!!


RSS 2.0