tagga ner



Har bestämt mig för att tagga ner på träningen och sattsa på återhämtning. Jag har något konstigt i min mage ända sedan jag kom hem från Kenya och det e fett jobbigt att träna då. Imorn ska jag ta lite prover och se vad det är för fel, för detta funkar inte. Vill börja från skratch och tänker lägga upp ett schysst tränings schema tillsammans med Rubin. Har inte tränat på några dagar nu och jag känner mig starkare och inspirerad nu när våren börjar ta form. Det ska blir riktigt kul att få börja tävla.
Jag har verkligen inte tappat intresset men jag måste vara rättvis mot mig själv och min kropp. Långsiktigt för att nå Långt! Men jag lovar när jag är redo är jag J.vligt Redo!


Är på väg hem till Åtvid nu och ska stanna där tills nästa vecka. Få va med molle och leka i skogen hela dagarna :)
Igår köpte jag min ögonsten! NikonD80 och jag har lekt med den varje ledig sekund. Träffade fotografen som jag ska vara lärling hos också och där får jag hänga hur mycket jag vill och vara med på hans plåtningar. Jag ska söka in på foto folkhögskolor lite överallt i sverige och hoppas att jag kommer in till januari. Innan dess ska jag jobba och stå i. Men framför allt ska jag ta det lugnt och inte göra tusen saker för det funkar inte.

Idag har jag varit med Albin på hässelbys klubbstuga och jobbat lite, har också fått lite uppdrag på skolor där jag ska hålla i friidrotts lektioner. Riktigt bra jobb. Jag kommer börja någon gång v 18.


bilder


bajs


fick iallafall träffa Molle!


HAHHAH så jävla illa det gick. Efter många toa besök trängde jag mig så långt fram i startfältet som möjlig. Vädret var perfekt, kanske lite kallt och blött men vindstilla. Redan efter 200m började magen krångla o jag kände mig illamående. Efter 2-3 km dog magen och jag fick kuta in på närmaste toa och avbryt loppet FY FAN! vilken tommhet som infans sig i mig... jag såg den långa ringlande massan av folk sken vidare och själv fick jag torka mig i röven och ta nya tag. Nu är jag fett laddad att tävla och denna gånga ska jag inte käka pasta för sent på kvällen dagen innan ett lopp. DET SUGER! jag pallar inte att ät för sent. Sov inte en blund i natt pga av magen och när jag slumrade till så drömde jag att det gick skit på loppet. suck...
Träffade en hel del löpare bla min kära japan vän patrik E som plaserade sig väldigt bra! så klart!

Igår var inte heller min dag jag mådde skit, var på super dåligt humör och kände mig stressad. Kameran jag skulle köpa sket sig så nu har jag varken kamera eller medalj runt halsen. Fan va man kan vara pinsammt bortskämd när det inte går som man vill.
Något som var lyckat var iallafall bounce som jag o syrran såg på i fredags. Det var bland det bästa jag har sett. Vill se det igen o igen. Det slutade med att hela huset dansade :D GUTT! 

Ska springa ett lopp om två veckor DÅ JÄVLAR!

ps. min hand har blivit knäpp. den är brungul på ena sidan och kritvit på andra... det ser skit skummt ut. O jag har faktiskt tvättat händerna 100 gånger... konstigt som f.n måste kolla det. har ont i huvet också. ne denna dagen var inte min dag...

har fått lärlingsplats hos en fotograf. ska träffa honom imorn! YES! :)

tävlings dag

snart ska jag springa premier milen och jag har inte sovit ett skit i natt dessutom är jag kass i magen och darrar på handen... Fett nerrvös, inte normalt för mig, det var ett bra tag sen jag tävlade. hör av mig...

!

finaste väder både igår och idag. Drog ut och sprang intervaller 1minx10 med 30sek vila sedan 2minx10 med 45sek vila.  kände mig stark. Sedan blev det sparring i boxningslokalen.
Vaknade sjukt trött i morse, har varit ute och gått, ska träna med syrran ikväll för imorn ska vi kolla lägenhet och se dansgruppen bounce det ska bli as kul.

KAMERA



ÄNTLIGEN!
Efter många veckors letande i alla butiker i sthlm och på varenda sida som säljer kameror har jag äntligen hittat min ögonsten. en NIKON D90 värld omkring 10 000 lappar på marknaden men som jag hittat för ett dunderbra pris för 4000:) på blocket.
Bara ett år gammal.
Jag längtar som tusan efter att kunna smyga omkring och ta kort och exprimentera med bilderna. Shit detta intresse är något som växer mer och mer och nu känns det som att det är något jag vill sattsa på. Lita på att jag kommer att vara tjejen med kamerna i fortsättningen :)
Ni fattar inte vilken glädje jag har innom mig det känns som att vinna ett lopp eller som att vänta på jultomten när man var liten typ heheh :P

En annan Skit kul grej är att jag ska tävla i helgen YES! PREMIER MILEN så nu är det dags att kolla formen. Dessutom har jag nästa onsdag eventuellt boxnings match om vi hittar någon motståndare åt mig :D

Ni undrar kanske vad jag gör, förutom att träna och längta efter att leka fotograf. Idag var jag tex på KYmässan i sthlm och kolla lite på utbildningar. Vill så gärna gå foto utbildningen i Göteborg men det känns omöjligt att komma in. Har just nu inget jobb denna veckan heller o det känns så där, jag vågar inte hoppa på något jobb eftersom jag kanske kan få jobb på runnerstore i mitten av april och så ska jag jobba en hel del bara värmen kommer och man kan få komma ut och springa och hålla i friluffs dagar för sthlms ungar.
Nu ska jag iallafall söka stipendium så jag kan åka till Kenya och på fredag sk jag kolla en lägenhet.

Karin blir Irak -n baklänges
 hej hopp gummi kropp ;)

igår

låg och segade ett bra tag igår innan jag o syrran bestämde oss för att gå ut i skogen. Det var skönt att komma även om humöret inte var det bästa. Går dagen blev ju inte som planerat... Vi hade liksom laddat för fest i veckor och skulle sattsa stort, men det blev bara för fest med trevligt folk o sen fick vi gå hem vid 12 tiden..:( suck...

Därför när vi vaknade i går så kändes allt så meningslöst, tack o lov att vi orkade träna. Det blev ett löp/spänsthopp pass i en lekpark med små nyfikna åskådare på plats. skönt.
idag ska jag i allafall inte plugga för det pallar jag inte.

bäst eller sämst

Vissa dagar kan känna sig sämst i hela världen på att springa, man hasar sig fram och det känns som att benen sitter fast i marken. Man kan dessa dagar inte fatta att man är bra på detta... Därför är det som igår underbart när man känner att allt flyter och man behöver knappt anstränga sig för kroppen svarar på allt. Man vill bara längre o längre, snabbare och snabbare och skuttar upp för backarna. Jag vet inte om det är vädret som gör att krafterna kommit tillbaka, jag kan erkänna att lite eller väldigt frustrerande var det när halva sträckan var täckt av ett istäcke och man fick springa omvägar i skogen för att kunna springa på.

Kvällen vi skulle fira Amanda började riktigt trevligt men slutade förjävligt... men men så är det när man bara är 18år,

GRATTIS SYRRAN



Denna heta bruttan fyller 20år 20mars på den dagen då kvällen är lika lång som dagen"! och ljuset börjar överta vårt avlånga land.
Lite om Amanda
smeknamn: bobbi eller bobbo krull
Idrott: orientering samt lyfta skrot gillar också MMA och säger inte nej till en fotbolls match
Musik: rage against the machine, Kent, the knife, hårt men också lite håkan h och tack vare mig också lite lopptroop.

Sysslar med: pluggar som hälsa och friskvårdsutvecklare i Uppsala
Driker ej: jägermeister
Äter ej: Allt som är ihopsmetat, det kan hon inte ens smaka på.
Favomat: stuvade makaroner med falukorv
Hon är ej döpt eller konfimerad hon har heller aldrig dansat bal eller gjort det där alla "flickor" drömmer om typ viljat vara lucia. Amanda sover alltid med en lampa tänd (dock inte när hon har flyttat till Uppsala). Hon har aldrig varit singel längre än ett par dar :P eller så... hon har haft tandställning i 3-4år men har nu skit snygga tänder. Hon  har spelat saxofon och sjungit alldeles själv i stora kyrkan på sommaravslutningen i 5-6an (fast att hon aldrig brukar sjunga annars). Amanda blev kallad myran i sitt fotbollslag för att hon kämpade som få och vann assist ligan och många andra fina priser under sin fotbollskarriär. Bobbi har tillskillnad från mig kontrollbehov när det gäller att lita på folk och har plånboken fast tejpad under rocken. Hon pratar aldrig bakom ryggen på sina vänner och trivs just nu skit bra i Uppsala och har inte varit hemma sedan hon flyttade dit.
Vill ni veta mer om min syrra som jag brottats med hela livet så är det upp till henne att fortsätta.
GRATTIS igen Bobbi!


 

 

sol

Har betat av mina favo vägar i Åtvid nu. Har saknat att alltid veta var man är när man springer och hur långtid vägarna tar att springa på osv. Jag tror det är soligare här i Åtvid än i sollentuna faktiskt. På någe vis är det för det mesta alltid bäst väder här...
Kände mig dock inte alls särskillt pigg idag, tack vare solen pressade jag mig ännu en dag med löpning.
Molle och jag har hängt nästan hela dan, passade på att tvätta honom också eftersom jag märkt att det blivit dåligt med borstning och tvättning när inte jag är hemma, och dessutom ska vi ju på kalas imorn :) hehe!
Lina och Lisa hängde med på kvällsturen och det var riktigt gutt att träffa dem, allt är sig likt med de två töserna :P
Som vanligt kom båda två försent till stället vi skulle ses på, trotts att jag också var sen så kan de aldrig komma först hehe. Något jag borde tagit förgivet efter alla år" :P" hehe, o så börjar "åtvid" snacket även om iallafall lisa försöker hitta andra samtalsämnen haha :D tjejerna man ler åt när man tänker på! <3

Nu ska jag strecha lite, känner mig stel och trög, lägga mig tidigt också Zzzz solen tar på krafterna :D

åtvid nu

Nu e ja i Åtvid :P hehe Våren är här och marken är torr och det luktar sommar :) mumms vilken dag.
Har varit ute så länge solen varit uppe. Molle och jag får äntligen vara tillsammans! Längtar efter min kamera som jag ska köpa. Funderar på att ha tema KRAS alltså saker som går sönder tex glas, frukt, sk8boards, mobiler, mm SMASH liksom... och så gillar jag ansikten i närbild, hmm... e jätte sugen på att gläppa o få ut min kreativitet.

Sprang "lite" back intervaller, hehe det var pigga yoie idag så jag körde allt lte extra. Drog ner på kvällen och körde boxning med det gammla boxgänget!
Jag har träningsvärk som få i röven efter alla hopp o grejer vi gjorde i måndags...
På fredag ska jag tillbaks till sthlm med farsan (vi ska fira bobbi hon fyller 20) jag längtar redan tillbaks till sthlm. Det ska bli skönt att komma "hem"

regnit fys pass i uppsala

Jag, Magnus och Amanda körde löpning/fys. Uppbyggt på min kretivitet med fokus på spänst. Jag fick flesh back minnen från träningarna med fotbollslaget när vi harvade runt i det mörka släskiga och regniga Uppsala denna måndags kväll. Men gutt vare. tre tränings galna filurer som flåsade och knydde var o vartannat :P
Väl hemma var man dygnsur med ben och röv som skakade lite smått av utmattning.


Timbuktu

Jason Michael var grymm som vanligt :) och Nalen var ett fett nice ställe. Ganska liten lokal men högt i tak och schyssta pampiga takkronor som fick atmosfären att bli soft o lyxig.  Hela Damn bandet var med också :D
Mycket glada 40 åringar var där vilket gjorde det till en glad och städad konsert men dock inte mindre rock för det. Coolt att Timbuktu har så många olika fans, allt från 40+ män och kvinnor till ungdomar långt ner i åldern. Timbuktu är en folkkär man med sjukt mycket energi!

sitter i Uppsala nu med amanda och Hanna, har sovit 4h i natt så jag e sååå trött. får bli ett coolt träningspass med mycket fantasi ikväll ute för att sedan slappa o sova ut imorrn :) Gutt


 mange o bobbi


yoie



sho, internet pajjade där ett tag så nu har jag mycket att ta igen, satan....
kan börja med o berätta om hur träningen sätt ut nu när jag blivit frisk.
i Torsdags löpte jag distan i det "underbara" vädret, jobbade på BK o på någe vis börjar jag trivas där, hehe :9 folket e riktigt schyssta mot mig.  snacka med en där som har ett band som ska spela på hultan i år lyssna på detta de kommer bli riktigt stora :) hehe http://www.myspace.com/somethingbehind
Gillar när man lägger ner tid på saker man gillar, typ musik det är GRYMMT!
På torsdags kväll blev det bosön med de sköna grabbarna på Narva :D. spänsthoppbana, spurter i olika former och så alla vanliga styrke övningar. synd att det inte blev fotboll på slutet, istället fick vi springa 800x2, det var jobbigt efter en förkylning och mycket benövningar.

I fredags sprang jag kort distans, det blev bara det. Jobbade till klockan 18 och sen drog jag till Lidingö igen för att sova hoss mormor o morfar. Sov skit dåligt där och på moronen när jag skulle springa lidingöspåret var jag riktigt seg och det regnade och var blaskigt. NU VILL JAG HA VÅR FÖR FAN!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll ska jag bobbi o mange till nalen för att rocka o skaka rumpa till timbuktu, shit va nice ;). Är bara i lyan nu för att skriva på min blogg hehe nee :P

Väldigt snabbt samanfattat vad jag har gjort, ska börja skriva lite mer ingående.

JALA BAI
Musik är alltid bra även om det heter melodifestivalen :P Men jag väljer att avstå den karusellen, bäst för alla ;)

snöblask

SNÖ SNÖ SNÖ, överallt är det snö. Sen försvinner snön och det blir bara blask. om och om igen har det varit så här nu... suck, vill inget hällre än att känna vår värmen och att få klä av sig alla tunga och blöta kläder. Men nu känner jag mig frisk så imorrn blire sparring i Narva samt ett löppass på morronen :) LÄNGTAR!!
Idag körde jag på löpbandet i 20min men i högt tempo. Sedan blev det spänsthopp, frivändningar och massa bålövningar i 40min. Sedan blev det stress jobbet på burger king i 7h.... imorrn fixade jag så jag kunde sluta tidigare, tur att det här är sista veckan.

Har planerat upp mina träningar och jag riktigt myser när jag kollar på alla övningar jag ska göra!  


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Årets tråkigaste dagar, när man är sjuk:( suck...
idag är det femte dagen och på detta så skulle jag kunnat vara i Italien där våren redan kommit. Men så blev jag sjuk och allt sket sig så istället har jag spenderat tid på att försöka bli frisk, genom sömn och vitaminer av olika slag... Har även sett alla avsnitt av mia o klara :D haha de äger! HUMOR!!!!

08-tjejer
Bara för att bli ännu mer depp så måste jag dra upp alla sketa komentarer som jag kan få av ytligt folk.
Förra veckan på väg hem från Burger King i bussen...
tre tjejer o en kille i mellan-högstadie ålder sitter och skriker och garvar/slår varandra... ja ni vet så där hysteriskt tjejigt skrikande... Några riktigt "tuffa" tjejer som tror de kan göra va fan de vill... suck... Märker efter ett tag att det sitter o snackar om mig.' Högt som fan sitter de o komenterar om jag är en kille eller tjej... de flesta är övertygade om att jag är en tjej men det är en av dem som e fett envis och bara måste komentera det hela tiden. Riktigt skriker det till mig... HALLÅ är du en tjej HAHAHA osv. De sitter längst bak i bussen o varje gång de frågar så gömmer de sig samtidigt bakom sätet :P hmm... så när bussen stannar går jag fram till tjejen, lyfter på mössan och ger henne min autograf  på ett gammalt kvitto.
HEHE
hon tog emot den och frågade om jag var känd? Klart jag är känd! sa jag.

Tjurig tant
Idag var jag i köpte apelsin juice på Vinn en matbutik i STINSEN (en köpgalleria). Jag har en grej o det är att jag inte kan dricka juice utan sugrör och jag hade inga hemma. Det finns massa resturanger i STINSEN så jag gick fram till en av dessa och frågade.
- hej skulle jag bara kunna få ett sugrör, skulle vara jätte snällt (jag e värkligen ÖVER trevlig)
- LILLA pojk det kostar fattar du väll!
Kärringen säger det med ryggen emot mig och mungiporna pekar starkt neråt ser jag när hon snabbt kollar på mig.
- jag e en tjej säger jag med huvet ner och går snabbt därifrån. (GO morron på dig med jävla kärring!)



kaviar



HAHAHA idag är det fjärde dagen sjuk o jag underhåller mig ganska bra :P Bobbi och Yoie som kalles kaviar

http://www.kalles.se/# testa du också :)



Idag ska jag kolla på lite systemkameror. Saknar min hund som FAN! Jag ska säga upp mig från Burger king...:) har fått ett 100gånger bättre jobb på marathon kanslit :) tur för jag höll på att knäcka mig där ett tag.
Det blev inget Italien heller åkte till syrran istället, men nu har jag tråk i häggvik. suck, att vara sjuk e inte kul någonstans

sjuk e det sant!

Det klassiska har hänt. Yoie blir sjuk dagarna innan ett lopp. suck.... Har dock ingen feber men e matt och snorig. fick sjukanmäla mig från jobbet, suck...'
Men vi ska dra endå, se hur jag mår och om inte annat så slipper jag iallafall vara sjuk ensamm i Sverige. 

 Därför är yoie sjuk...
1 jag har fått ett hettsigt jobb på Burger King
2 Jag åkte öppetspår 23 feb o kunde inte återhämta mig maximalt eftersom det e mycket att göra.
3 Vädret har lurat mig och från att ha varit soligt till blåsigt kallt har jag fått stå o frysa
4 En ny stad och många nya intryck
5 Dålig sömn eftersom det e fett kallt på elevhemmet o mycket ljud i korridoren
6 umgänge med sjuka människor
7 Från att dirket komma hem från Kenya o flyttat till en ny stad har jag inte haft ett riktigt hem på 3månader

Jag känner mig sviken men har också svikigt min egna hälsa och inte låtit kroppen få vila (är VÄLDIGT SÄLLAN SJUK) men det händer alla.

träninga


träning på bosön med fredrik och andreas.
spänst hopp bana 6 rep
kast med medicinboll 4övn 6rep 3 set
frivändningar 6x3
utfall 20kg explosiva 6x3
marklyft 30kg 6x3
brutalbänken maxa 2ggr
sedan skippade jag intervallarena 800x3 eftersom jag kände mig innan på väg att bli illa, så jag o fredrik körde plattor.
HAHA o jag e fett svag ja vet... men jag e inte rädd för att inse mina brister och min filosofi är att om man ska bli bra på något är det bara att skratcha från ruta 1 :) o skita i om man ser sjukt löjligut. För ska man göra något ska man göra det med självsäkerhet!

Sho! jag fick värsta kicken idag och ville bara springa springa springa! den känslan ska jag fan ha på SÖNDAG! pepp pepp pepp!!!!!

sho!

sho dagen började med ett pass klockan 8.00 lagom tidigt men var VÄÄÄLDIGT trött när klockan ringde.. det blev 15min uppvärming sedan 3-4-5-6-6-5-4-3 min men 1min vila 15min nerjogg.

Sedan fick jag ett trevligt samtal av friidrottsförbundet som gav mig ett stipendium :D YES!! hehe om jag blev förvånad 8) Jag har varit riktigt duktig och utsedd till årets tjej löpare :) STOLT! ger kraft :)

Kom 30min försent till jobbet dock men det var inte mitt fel...:S både tåget och bussen hade problem och det hela drog ut på tiden... pinsammt, jag brukar väldigt sällan komma sent.
stekte några burgare, slabbade ner mig i ketchup och bände mig på fritösen... sedan tiggde jag om att få gå tidigare för jag hade sparring i Narva lite senare :) chefen garvade och släppte iväg mig vid 4 tiden så jag han köpa lite fika innan träningen och sedan var jag fit for fight ;)
Matchen gick suveränt... fick möta en 20kg tyngre tjej och en 10-12kg tyngre tjej men jag ga dem en match och hoppa omkring i ringen och kände mig helt plötsligt jävligt stark och pigg :) YEE!!
Passade på att köra lite spänsthopp medan benen var vilda ;P
imorn ska jag till bosön med Narva, jobbar dessutom bara 4timmar imorrn :) Gutt!

o så vill jag säga Grattis till mina föräldrar som fick priset som årets företagare i åtvid (gå in o kolla det snygga o fräscha hälsotemplet HALSOFABRIKEN.se)

Jala bai alla snorungar;) ta hand om er

grattis

träffade Prinsessan, Linn, janni och Parisa förra helgen HAAHHA :D jag ler
Har inte träffat madde på ett år och det var SJUKT gutt att se denna vacka kvinna som snaggat av sig sina dreads och hade nu bara 6mm stubb ;) så fin! Hon fick dessutom tillbax sin vinterjacka som han letat efter hela vintern (och som jag hade ) haha förlåt men bättre sent än aldrig :S
Som vanligt när man är med dessa tjejer blir det mycket sång och firspel på vardagsrummet hos madde :P haha!
Nästa gång får det inte ta ett år trotts att du bor sjukt långt bort. 
 

Denna skönhet fyllde 19år förra söndagen. En vänskap som aldrig verkar vilja ta slut :P haha... HAHAHAHA Lisa Bexfält GRATTIS igen :P haha f.n va vi e jävliga
Lisa född och uppvuxen i bruksorten Åtvidaberg
spelade fotboll tills hon insåg att hon inte pallade att någon sa åt henne vad hon skulle göra.
Vi var lagets uthålligaste spelare men medan jag var envis, liten och låg mest på marken och spelade så var lisa den längsta spelaren som aldrig vågade nicka men tvekade sällan att använda de "otillåtna medlen" för att få tag i bollen.
Sen blev det mest häng och dunka med volvoraggarna tills hon skaffade ett eget körkort och så klart då också en bil.
Alla i Åtvid vet vem Lisa är och hon kommer sällan från bordet omärkt.
Med den grovaste munnen och skönaste attityden plöjer hon ner varenda kaxig j.vel och sätter dem på plats
Listig som en räv älskar hon att jävlas haha och skrattar hellre än förlåter om hon ser någon slå sig :P
En ÄRLIG vän som vågar att skratta, gråta och skita ofentligt
En ur go tjej som jag växt upp med och gjort allt för att jävlas med lärare o "fjollor" som vi kallde de dem. 
Tiden man aldrig kommer glömma, tiden då man gjorde det där man kan prata om i evigheter idag och bara as garva.


ingen Åtvidabergare ännymore


Syrran och jag i Uppsala 1feb. denna dag blir jag sthlmare har varit här en månad nu känns... AS GUTT!
känner mig hemma, har jobb, rutiner, favoaffärer, koll på pendeltiderna, gått med i en nya boxningsklubb och har slutat att känna mig som en förvirrad turist.

film o segig i Uppsala

Åkte till syrran efter den trevliga och goda middagen hos moster Kajsa :). Kussin barnet Märta hade blivt riktigt stor (9mån) o en as skön tjej med gott humör :D Det var riktigt mysigt att träffa släkten också, känns tryggt att ha dem nära.

Fredagen tog hårt på mig och har inte riktigt hämtat mig ännu... känner mig riktigt seg idag också.
Amanda hade fått slumdog millionaire som vi med Theres såg igår. Riktigt skön och go film som jag rekomenderar till alla, eftersom den hade det mesta, humor, drama, kvaliteé, mening och kärlek. 

Eftersom jag bara kört ett kortare pass i fredagsmorse och ingen träning på lördagen tänkte jag att söndagspasset skulle  vara riktgt lätt men det blev long slow distans utan några spännande händelser...
Måste bli pigg nu för om en vecka ska jag tävla :S fast det ska blir riktigt kul o jag hoppas kunna pressa fram en hyffsad försäsångs tid, tar denna tävling som ett bra träningspass med miljöombyte  och sänker prestations kraven, då brukar det gå bra.

känslan av att springa, flyta fram och kyssa mållinjen :) Kom igen nu YOIE i helgen då jävlar!

RSS 2.0