kenya

åker till Kenya 11jan-6feb

hola


Åtvid ligger under snö

Yo alla kalla löpare, soffpotatisar och allmänt motionärer! Idag slutar vi inte titta upp för denna dag lyser solen inte länge därför ska jag skriva en liten låt till denna dag, Denna dag var det!

Det innebär att snart e det kalas, pynt, hjälpa gamlingar över vägen och galna labbar på gymmet ;) 
Härligt att sätta på högsta volymen o bara dansa runt för sig själv så att hela kroppen ler.
Näh snart får det bli konsert, det var länge sen. Snart e det fest o ja lovar att go wild! YHE!

Tränar som en dåre just nu så stör mig inte e ni snälla. Mycket pullsande i snön. När man sitter still mer än 60min kliar det i benen och man blir lätt bortskämmd med all träning.

Håller på att göra en spinning skiva och blir lite galen av alla upphajpade låtar, det e lite som att sitta upp för länge o det vänder till att man inte längre vill stänga av o lägga sig utan man flummar bara runt o garvar åt allt o inget. 




Kram till er o ät inte julskinkan i år, jag ska ladda med risgrynsgröt, det e som svensk oghali.
kusssarna

uppsala

Jag o Molle Har varit i Uppsala hos min syrran sön-tis.
På tåget dit satt vi med 5 andra hundar och en katt i en vagn. Molle e så lätt att ha med sig, han gör sig så liten som möjligt och sover hela resan. fan va fin han e min prins. Tåget från sthlm till uppsala gick bra tills en löptik satte sig brevid oss och alla han hundar blev som tokiga och gnällde, suck... gick ut o satte mig vid väskorna men fick skäll av tåg värden som menade att de skulle sanera hela tåget om jag inte satt i den lilla kupén där 5 andra hundar satt + en löp tik, hmm.. men det gick bra trotts allt. Tycker bara det är lite konstigt att de inte spärrar av en hel vagn till hundar så slipper de sanera vagnarna om man kliver utanför det lilla hund båset... man måste ju endå gå ut i vagnen när man ska kliva av och på...

Amanda har hittat en ny lägenhet i uppsala nu som hon kan ha i 2år om hon vill. så hon flyttar efter jul.
Ja o syrran körde som vanligt spänst efter 11km löpning, (detta var dagen innan snö ovädret). Vi vaknade av ett vitt Uppsala på tisdags morgonen, Att dra 20km på morgonen med en hund gick inte så smidigt, halkade runt och Molle var inte ett dugg sugen på att springa. Kom in med igen snöade ögon och snorig i hela ansiktet.. haha fy fan för att vara löpare ibland :)

Nu är det snö storm, så det får bli vila idag... eller vila från löpning, styrka går ju och löpning på band går ju :)

Igår på boxnings träningen skada sig frida wallberg "Hon har vunnit Nordiska mästerskapen 2 gånger och Svenska mästerskapen 6 gånger och 2000 blev hon världmästre i lättvikt, blev proffs 2005 om jag minns rätt"
Hennes hälsena gick av och Tobbe åkte med henne till akuten!
Vi fortsatte träningen och körde alla mot en "kroppssparring". Det blev 4 mot 1 hehe jag fick en svullnad i armen men det är sånt man får ta... kul va det!





grönwall

run to the hills med erik grönwall, sorry Iron maiden men Erik gör låten bättre! GRYM kille! eller the show must go on
av queen med freddy
Mercury han är en mästare men, lovar Erik gör dem bättre, shit blev stumm, alla i rummet satt tysta och bara lyssna... magiskt.
Han har för tillfället världens bästa röst. okej freddy kanske är en aning mäktigare!

planering

dagarna är korta nu så man får suga in det lilla sol ljus som visar sig några timmar mellan 9.30-15.15 och mindre kommer det att bli.
Var uppe tidigt med molle, hade fixat så att jenny jobbade förmiddags passet så att jag kunde dra ut o springa. 2h med bushunden och sen ett långpass i skogen själv. Sprang direkt till gymmet kl 11.00 var jag där och bytte av med jenny. Jobbade till 13 med att torka alla golv i hela gymmet samt våt torka och damma maskinerna, fick två timmars lunch som jag spenderade med molle 80min och så en lunch som jag... ehh ja jag tryckte verkligen i mig den för att hinna, bestående av ris, hjort, sås och wok och 5 pepparkakor o russin, mumms russin :P
kom 2min försent till fabriken damsög de ställena på gymmet där inte moppen kommer åt. städade allt möjligt till klockan 18 för då höll jag i ett easy line pass som jag oxå del tog i. Och jag var speedad till max o då kan det bli farligt att träna med yoie, mina deltagare gick dock ut dy blöta från 30min passet men med ett leende på läpparna :) hehe 30min e inte att leka med det heller :P
direkt efter körde jag ett till easy line pass.
städade easy line rummet och klockan blev 20.10 och jag cyklade hem.
innanför dörren får jag Molle i min famn, morsan e på tant middag och farsan skiter i min hund totalt o jag har glömmt säga att någon måste gå en sväng eftersom jag jobbar mellan 15-20.30 (tog dock förgivet att någon borde fattat det). så molle ville UT! Drog på mig reflex västen och sprang 7-8km med Molle, inte så snabbt eftersom jag lät honom stanna så mycket han ville. kom hem ca 21.10 och drog i mig en dubbelmacka, mjölk, russin, nötter, frukt o annat gott. la mig 22.00 för att upp o jobba 05.30 nästa dag.
Det e inte lätt att träna och jobba heltid, fattar inte hur de med små barn, hus, djur och heltids jobb hinner med att träna på elit nivå... vissa kan planera.


: Dec. 8, 2009

regn men go dag det blev igår med massa träning och första boxningen på 3mån...:) ah så gött det är!
ut med molle långt i mörkret.
Sprang distans på förmiddagen, det gick kanon och jag känner att jag börjar sakta men säkert kunna öka, träffa Lina som hängde med mig och molle för att hämtade ut 1000kr eftersom vi lämnade Doris prylar och jag städade hennes rum. I lördags var det begravning, något som blev en sorglig dag i det tunga höst regnet. Tur att man har sånna under bara släktingar att dela sin glädje och sorg med! <3

Fort.. mån... Drog ner till gymmet o fotade lite på Annas knän när hon cyklade. Sedan blev det fort iväg till Boxnings lokalen där det var fullt med folk och kul var det :) som vanligt! Tobbe är bästa tränaren och jag gillar stämningen i lokalen, alla lyder vad det än handlar om hehe!
Ett tungt, roligt och slitigt pass där vi drog säckar och hoppade så att benen skakade. Fort tillbaka till Fabriken där jag skulle jobba sista timmarna, Christy som skulle hålla 60min spinningen kunde inte komma så jag fick en glad överaskning att få hålla i passet. Letade upp en gammal skiva och körde så att svetten lackade. Släckte och cyklade hem till molle som vantade på en kiss promenad. Såg på Che filmen och somnade kl 22.00 utan problem.

Fick en tanke i dag, varför finns socker? Det e super dåligt för ekosystemet och tillverkningen släpper ut mängder av koldioxid mm, så sluta köp socker och använd honung om du blir söt sugen.
Vi måste också ändra de "små" sakerna för att minska utsläppen.
genomsnitt amerikanaren äter 20kg!!! socker!! om året!! galet mycket!

det är en lögn



Låt mig glida in så här.
Finns inget, allt är fejk, och inser vi vårt egna spel blir vi förvirrade och osäkra på omgivningen,
koder, falska hopp och egot är vad vi växer upp i.
Så många tankar det finns överallt, och så mycket som aldrig får komma fram och så mycket falskhet som övervinner. Ja vet att det kan göra ont i detta svarta hål. Det är en lögn. ungdomar mår inte bra idag. tänk med hjärtat 2010.

Ja säger som Ken...
Jag gråter för dig för mig för allt vi sa va vårt, Jag gråter för dig för mig för att inget är självklart och mycket svårt, Jag gråter över det fina de enkla o allt som va rent, Jag gråter för nu är allt skitigt och kanske också försent.
Så jag glider in så här som jag är.
shoohoo.

köpenhamn på måndag?



Drälla?

Har kommit igång ganska bra med träningen nu och det känns skönt att veta var man har allt och ATT man har allt.
Jag måste ha optimalt bra tränings möjligheter med ett "världens" finaste och bästa gym, upplyst elljusspår 1km från huset och många underbara långdistans vägar i en tyst skog och stilla sjöar.

Var hemma en vecka och fick höra att jag bara går och dräller! och då ska jag påpecka att jag jobbar 28h i veckan och tränar minst lika mycket + är ute med min hund klockan 05:30 på morgonen när stjärnorna fortfarnade lyser och inte en kotte är ute.
Va ska man säga till sina päron... man vill ju inte gå och "drälla..." Bara för att det sket sig med NZ så står jag i ett ett skede där mitt öde kan ta många vägar, vilket e jäkligt jobbigt för en tjej som alltid har haft sjukt svårt att bestämma sig och som e kass på att planera. hmm... Det känns lite som att leka blin bock med ödet. Vill hemskt gärna till Kenya men man vill ju inte bara gå o "drälla" där, så nu ser det faktiskt ut som jag ska till Norge, till mina vänner tvillingarna och jobba, jobba o åter jobba... här ska inte drällas!

RSS 2.0