slut

Lägger ner bloggen.
/yoie

Damn! %#¤/)""!=?++++

känner inte igen mig själv, fu.king fot %!½!¤< Sitter fast i Åtvid med min rehab träning, shit va ja inte ska vara här i sommar. Har börjat skissa på en plan över mina sommar aktiviteter.
Jag är inte the gal som jobbar på sommaren. Inte ör att jag är lat utan för att jag inte vill jobba den korta stunden då sverige är värdens skönaste land.

Det blir hela 5 eller 6 festivaler i år.
Urkult, Piteå dansar och ler, Sweden rock, Peace and love, Way out west o kanske kanske uppsala reggae.
Sen blire att vandra längst rapadalen med tvillingarna, börja klättra, paddla, gå tjurleden, och springa skit mycket lopp.

NU vill jag skena!'
6v har gått


inget SM

hej å hå, det blir inget SM för mig i år heller, förra året vid den här tiden hade jag järn brist och tränade inte på hela april månad. I år har jag tränat mycket bättre under vinter halvåret och har trotts skadan ändå tränat bra.
Tror att jag kommer göra en toppen lopp i år, och om det går trögt i början så gör det inte så mycket, jag har jju hela sommaren på mig :)

Men jag åker ändå till borås och hejar!


Japhet Kipkorir, från Kenya


lopp

kollat i löpar kalendern och spanar in lite lopp framöver. just nu ser det ut som det kanske blir sthlm maraton om jag kommer igång med löpandet snart. Trotts att det nu kan verkar väldigt långt bort så är det som peppar mig mest när jag står o gnuggar på crossen att springa marathon på under 2.42 vilket kan ge en start i EM 2010. Gör jag inte det så hoppas jag iallafall att det blir en sommar utan skador så att jag kan komma i form och springa många tävlingar i sverige.
Har jag tur fixar jag körkort till sommaren o då e det bara att fixa en bil o sen dra runt i sverige :)

fiol

idag blev det massa träning bla tack vare Elin Almo :)
70min cross på morgonen och sen ville Almo att jag crossade med henne efter att hon jobbat klart på gymmet, så jag drog ner en sväng igen och körde hårt med henne :) 45min kortare intervaller. Sen blev det en körare på kvällen oxå 40min.

Tar det lugnt i helgen och har nyss ugglat framför Tvn och slog på Talang 2010 och fastnade för en 8årig kille som spelade fiol som en guru! va gjorde jag när jag var 8 år, typ tjuv rökte i hemligaskogen, sammlade sniglar i en burk och snattade på konsum... Fett impad av denna grabb, det är lite som den killen som sprang 7mil som 6åring, helt otäckt underbart.

ta det lugnt för nu äre helg hörre ni

sulor på ortolab

tränar fortfarande stenhårt på crossen och när jag kom till uppsala blev det att byta gym o testa S.A.T.S som får gelt klart G. De hade exakt samma cross som oss på HF vilklet är de absolut nyaste och skönaste crossarna där man får ta ut stegen och på så sätt kommer lättare upp i puls. Näst dag testade jag nautilus och fick med mig syrran som oxå jobbar där som yoga lärare/tränare. Men Nautilus får inte lika bra betyg, deras crossar sög och var fett gammla o skrotiga, men det gick det med och vi fick ihop 75min med intervaller.

Jag åkte upp till Stockholm för att få ett par super bra sulor på ortolab, så nästa fredag får jag mina skit bra sulor som ska stöda upp mina höga fotvalv och stabilisera framfoten som jag belastar otroligt mycket när jag springer.


uppsala

sitter hos syrran i uppsala, Lovisa kussen är här oxå :) amanda är trött men ja o Lollo vill till festival o hoppa oss redlösa och livsfarliga samt slåss med publiken.
sho hej lever pastej

vila idag

Vilo dag idag eftersom jag bara sovit 2-3 h i natt och dessa timmar sög ändå eftersom jag drömde att jag var vaken. tror jag...
Skulle vara meningen att jag skulle träna idag men fick hoppa över det och tar detta som min vilodag istället för imorn.
blir bio ikväll och övningskörning.

farsan hemma på tisdag

Snart e farsan hemma och det ska bli gött att träffa den liraren han är en skön profil och självklart min förebild.
Få höra lite om hur det är med Kenya och vad som kommer hända härnäst där nere. Längtar till kenya så fruktansvärt. Livet lever mer där på någe vis.

o så ringde min boxnings tränare lill Jon och ville träna med mig imorn. Självklart ställer jag upp o filar ihop ett pass till oss, undra hur mycket han klarar i kondition just nu. hmmm... kanske får honom att må lite illa imorn :) det kör vi på tycker jag, planen är att knäcka honom först i crossen för att sedan orka mer på sturke delen när han är helt  ut pummpad :) höhö!
kanske ska ta betalt snart... Någon mer som behöver en tuff coach? ---> yoie!!
Shillan ska jag få ut på löpning i sommar, o det är fett kul att få henne att köra hårt på crossen, för hon kan men är fruktansvärt lat att komma igång ;) hehe


Bobbi i tanzania, alla vill gifta sig med amanda haha kolla in dansen ;)


Running relation

www.globalrelations.nu

Om Global Relations

Global Relations är en ideell förening som bedriver utvecklingssamarbete i Kenya. Global Relations syfte med utvecklingsarbetet är att initiera kreativa uttryck, utbildning och lärande möten, för att minska fattigdomen och förbättra de mänskliga rättigheterna. Föreningens kärnverksamhet är utbildningsprogram och att kunskaperna tar sig uttryck i olika estetiska former. Målsättningen är att dessa program ska generera inkomster till fattiga människor.´

Genom bla löpning, foto, film, dans, musik, drama, konst, hälsa, data och hantverk.


benen suger o skakar

Igår var det två slitna som ställde sig på crossen. Både jag o Glenn blev riktigt trötta så 45min räckte. med intervaller som såg ut så här....
90sek intervall 30sek vila och spurta 30sek vila 1min x 10

Jag hade också kört 75min på crossen några timmar innan och hade ett spinningpass att leda senare på kvällen.

Har haft ångest inför de sista spinningpassen, har for fucking.... kört spinning VARJe dag i 2veckor nästan... och lett alla passen. Eftersom halva styrkan är sjuka så måste jag hoppa in och ta allas pass. Tur för dem att jag är skadad och hemma. Ibörjan var det inspirerande och kul att slänga mig på cykel o köra järnet men ju fler pass jag har lett ju mer prestations ångest f¨år jag. Vill ju att varje pass ska vara roligare än det förra. puhhh va jobbigt det kan bli. Men nu är det ÄNTLIGT över och jag ska fan inte spinna på ett bra tag, eftersom jag hoppas kunna springa på torsdag :) mumms!

Testa att köra cross 2h om dagen med intervaller x spinning i två veckor och era ben kommer suga o skaka, hur man nu ska tolka det.
Framsida lår o röv, fattas vader ... hmmm det kommer bli träningsvärk nästa vecka.


springa


:) kul med uppmärksamhet

rock på blodomloppet 09

syrran bästa vatten langare,sthlmmaraton09

Är super sugen på på att springa nu, :)
Många stöttar mig nu och som vanligt stannar vaktis och frågar hur det går och om jag kommer med i landslaget haha :) 
Han har sett mig många gånger ligga o nöta på banan vid Edberga där han fixar med planerna.
Fy i fan!!!!!! va jag ska springa i sommar, vill verkligen se hur formen är. jag skiter i tiderna nu jag vill bara tävla o träffa alla andra löpare. 
Om en vecka räknar jag med att kunna springa igen, vi får se hur det blir.
 
Ni som missade sverige springer igår på tv4sport kan jag säga att det var som en lång reklamfilm för spring travel... Det enda som var intressant under de 30minuter lång programet var när Jennie o Susanna Kallur blev intervjuvade. vad Szalkai o programledaren gaggade om kom jag inte ens ihåg...
Att börja programmet med att dra upp saker som att människan sprang för att JAGA föda verkar väldigt simpelt, och ja trode vi sprang för att kunna fly. ??
Sen följde de två svenka amatörer som flygit till sthlm för att springa premiär milen???? ÅHHH nej, man FLYGER inte i sverige för att luffsa runt 1mil... :S ta tåget!!
Ett tips till följande program, ta fram några roliga löpar profiler. Förlåt alla som känner sig träffade men det ser inte super coolt ut med 200 sminkade tanter och matcho killar som hela tiden säger åhh så vackert det är och det är så avkopplande att springa. vist det är också ett forum men det tar för stor plats i programmet och är inte intressant. Jag vill se eldstjälarna som springer tvärs över sverige och vet vad LÖPNING handlar om, svett, träningsvärk och kärlek.
Det ska bli mycket intressant att se vad farsan har filmat ihop om de afrikanska löparna samt om isabellah anderssons sattsning, :) För visst borde Bellah få mer uppmärksamhet i sverige!!
Nog för idag

Löpning äger mig!

Många ler!



två glada midnattsloppet


ngonghill Kenya <3 kärlek 

:) Bellah och Jenny grymma

Petri tätt följd av yoie lidingöloppet

Hässelbyloppet ojag sprang skit kasst

spang ju Finnkampen 08 ådå var läktarnapropp fulla

mitt första maraton, blåa kläder bakre delen till vänster

PB 2.52


trött

Fetaste trött idag, har igen inte sovit en blund utan bara legat och vridit mig i sängen, :( hmm brukar ha jätte lätt för att sova men jag kan fan inte sova hemma.
Det har varit en tuff vecka med mycket jobb och många pass som jag har varit tvungen att tagit. Eller det vhar varit kul men slitit. Har pass idag, imorn och två iövermorn oxå blandade känslor.

Om 18dagar är det SM o då ska jag självklart springa,,, :S ja ni. får se hur detta kommer gå. har inte skenat på 4veckor.... Men det är ju bara att lyfta på benen så mycket man kan o hopps på det bästa.

Akta er för alla rådjurs lik i skogen, Molle gillar det så man får hålla rejält med koll på honom. Annars ligger rådjuren helt utslagna o orkar knappt reagera när man traskar förbi.

morsan o syrran


Ulla o Bobbi i portugal, Morsan har blitt löpare

söndag

shit... för mycket mörk choklad, har ni käkat mörk choklad och nästan blivit "höga" för att sedan få grymmt ont i huvudet som en baksmälla?
Alltid samma visa. var tvungen att avsluta mitt trädklättrande i förmiddas för att jorden snurrade efter den mörka cholkaden. Är helt färdig nu...

Han i allafall klättra i några träd, o för alla er som längtat ut i skogen så är snön helt borta nu och man kan traska fritt, förutom att det krävs bra skor eller stövlar eftersom det var blött på vissa ställen. Var ute vid 7 imorse och shit vad talltitorna, sidensvansarna, talgoxarna, trädkrypare, rödhakar tjattrade. Till och med skäggdopping och ejder ´guppa runt på vattnet... men bor inte ejdern vid havet???

VÅR!

kom nyss hem med Molle. Vi har varit på hundklubben och tränat agility. tur att man har en sån gullig hund som gör allt utan man behöver skena som en idiot o peka på varje hinder :P Foten är ju fortfarande inte 100 men mycket bättre.

pass som skadad
lördag: Spinning 60min (jag leder pass), Cross 60min - 20min distans 30sek intervall x 10 detta 2gånger
Fredag: Cross 60min bara distans, Spinning 50min + 50min fys
Torsdag: Cross 105min (2min intervaller), spinning 40min (jag leder pass), 30min spinning (jag leder pass) 45min core (jag leder pass)
Onsdag: Cross 60min, Spinning 40min (jag leder pass) 
Tisdag: Cross 90min (olika typer av intervaller 30sek x 10 och 2min x 10), cross 50min med Glenn (intervall 1min, 2min, 3min, 4min, 5min, 4min, 3min, 2min, 1min 90sek vila)

Måndag: 105min cross, styrke träning 60min, (med anna svensson), cross 60min, spinning 30min o 45min core (jag leder pass)
totalt 840min kondition och 200min styrka. 1040min träning, helt okej för att vara skadad och stå o gnugga på en cross.

Alla pass har varit rejält svettiga och jobbiga på ett bra sätt. Underbar känsla! Tur i havet att jag kan träna iallfall. Imorn blir det vila och lamstek :)

Har plockat tussilago och haft med mig choklad i skogen, Ja o molle njuter av våren =)
Idag var det påsk marknad och hela åtvid vallfärdade till torget hehe, själv jobbade jag.


för en vecka sen, nu är snön borta


Glad påsk



Går dagens 100min pass gick super bra och alla var fett nöjda med sig själva efteråt :). Ett pass som innehåller 50min spinning o 50min fys.
Jag la till lite cross träning innan mina deltagare kom.
Underbara deltagare som är en stor del av gymmet :)
På måndag kör vi igen!

Har sovit ruskigt dåligt många nätter nu, och det kan kanske bero på att det har varit en vacker fullmåne... är det någon som har haft samma problem under veckan??
Igår natt sov jag inte en blund så efter passet tog jag det riktigt lugnt, bara promenad med Molle o sen bara degat.

Om det var någon som hörde mig på radion igår på fredagsflörten, så erkänn att snubben Tommy hade fett snygg röst? Det var därför jag impuls ringde upp p3 och kom med som 3e tjej HAHAHAHAHAHAHA :P Tur att han inte valde mig var fett nervös ett tag, ehh inte riktigt jag, höhö, va ska jag säga. Det händer aldrig igen,

Ikväll ska jag ut o schilla med Lina o Almo :) sista kvällen själv på prostgatan för imorn kommer morsan hem från portugal, det har faktiskt varit skit gött att vara sjäv hemma trotts 12 grader i huset och kallvatten + en trasig tvättmaskin. ehhhehe :P

Glad påsk

RSS 2.0