Jag vill leva fritt


GREKLAND med syrran tre veckor båtluffsande!
Sommaren 08
resa resa resa resa hur ska vi kunna hålla ihop när vi hela tiden ska resa uppleva nya saker, göra det udda, göra det häpnansväckande... jag har fastnat i träsket, jag skiter i staten och vill leva på hela jorden, vill uppleva allt vill inte missa något.
ge mig gjärna förslag på saker jag inte får missa. Efter som jag inte går i skolan... så mycket så vet jag inte vad som är "inne" hur man ska vara... vad folk ska tycka... jag bara lever och gör det för min egen skull, inte så att jag vill ha allt för mig själv för jag mår bäst när jag kan dela med mig, när jag känner mig stark och klara mig själv. jag vill ha hjälp men jag hjälper hellre till. Jag vill... och jag kan... ha... inte alla tror mig, men det skiter jag i! HA! :P

bollar i luften

från sommaren i Norge 08


Det spö snöar ute o jag har varit ute i 2h med molle, men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!! med stövlar, galonbyxor, regnjackie och mössa var jag utrustad.

Molle var pigg, han har fått nytt foder som han älskar och blir skit pigg och gosig av :)

Filip och jag har flyttat "lite" prylar från min lägenhet. det blev en knöka full bil och ett skenande upp och ner för trapporna. Nu e det mesta hemma i Åtvid har "bara" alla möbler kvar... jobbigt!

imörrn drar jag till angered och boxas :) ska bli skit kul e grymmt laddad! YEEE ännu fler blåmärken och adenalin kikkar!

snart är det tre veckor kvar till Marathon i  Milano... ska börja lägga upp ett träninga schema, träna lugnare och lugnare... om jag kan hålla vid det. Bara jag tror på mig själv kommer det gå bra.

var ute o sprang med Glenn i veckan, skit bra med en löpar polare! kan behövas för ny motivation. Han kör enduro och jag funderar på att börja köra det också... har kollat lite på hojjar o det verkar fett!

som sagt mycket händer och jag glömmer hälften, har insett att minnet e inget för mig... så jag håller inte alltid det jag lovar... har tusen bollar i luften och vägrar tappa dem, men om du vill får du gjärna kasta hit en till.


80talet YEE

Farsan lärde mig lite electric boogie och moon walk, till dessa sjukt bra låtar som vi rotade fram bland högar av LPs! 
West street mob - breaki dancin- electric boogie
Grandmasters - white lines
pretty cee - dog talk
Herbie hancock - rockit
grandmaster Funk- snowblind
80talet var inte bara axelvadd, hårspray och carola. Det var hiphop och Funk! YE


maskerad

Bobbo Yoie HannaVar på maskerad förra helgen (film tema), det blev charlie chaplin. hamnade i slagsmål, som på den gammla tiden... :S Hanna var fett klockren som rumpnisse :) Denna bild är från sommaren 07, inte första gången Hanna tvingar på mig en sjukt töntig klänning sist hände det när jag ställde upp på hennes teater som statist. fick ha en ÄNNU sjukare klänning och värsta kärring frillan HAHA kände mig hur töntig som helst vilken förnedring... Jag syrran och philip var minst 6år äldre än alla andra och medan de var skit gulliga i deras kläder kände jag mig som en kärring ful... HAHA  så är det att ha vänner med estetisk intresse :P

Gangstarr oldschool

old school hiphop är frälst av musiken. Gung Gung i BMW vm vill hänka?
NWA
Ruyce to 5"9
Eazy-e
pharcyde
M.O.P
Clipse
mc lyte
gangstarr
2-pac
osv

BMW 530

 HEY morsan o Farsna rånade en bank så vi kunde skaffa en BMW, lätt den fräschast, så nu kan jag o syrran dunka i Åtvid! Bara reggae hiphop för vi e gangstarrs!

mörka stigar galna kor

snörde på mig dojjorna och stack ut i skogen med en usel pannlampa klockan 20:00. han rammla några gånger eftersom jag knappt såg någonting.
Gav upp efter det att jag sprang på ett gäng grävlingar bara två meter i från mig, gillar inte grävlingar, börjar vänja mig med älgarna de är riktigt vackra, hjortar springer jag på 2,3 gånger om dan, vildsvinen har varit skygga i år med visst har jag mött ett gäng bestar också, rävarna är vackrast ibland e dom lite nyfikna de VÄRSTA djuren är kossor!!!! ska alltid lyckas springa in i någon hage med tjurar och feta kor som e sjukt galna och tveckar inte att börja jaga en... längtar efter vinterna då ska jag skena omkring i kohagarna så mycket jag vill ha!
 

Li & Li

YEE Lisa o Lina :) sjukt mycket att göra jämnt... Kan inte sitta still, vill alltid vara på väg, när ska man lära sig slå sig ner... '

första lördagen på jag vet inte hur länge som jag softar. men jag gillar det inte, är inte hemma på ett tag nu, men kom ihåg att jag kommer aldrig glömma er och jag tänker på er nästan varje dag och jag vet att vi alltid kommer vara tre vännerna o undra vem som blir jerry nästa sommar... Lina o jag lär väll inte ta körkort på ett tag hehe!


LOOPTROOP ROCKERS

Looptroop på Rookie festivalen va GRYMMT! kunde det vara något annat!!
drog dit med Agge och hennes sköna polare :) hehe villket pakk!
skulle jobba klockan 7 dagen efter och hålla spinning så jag e rätt körd i dag.
Fan va nice det är att se Mårten igen!!!! MISSADE DEM PÅ HULTAN MEN NU HAR JAG TAGIT IGEN DET OCH DET ska ALDRIG hända igen!
Gutt att träffa agge igen och Heffa så klart!
Nu blir det 100% fokus på träning inför marathon, fast jag har lite annat som jag tänker mer på nu, hoppas jag kan vara hyffsat fokuserad.
 Christy verkar i allafall vilja börja träna igen :)!

vuxet

Lägenheten är såld i Berga så nu blir det hemma i Åtvid som gäller :p

Provade student mössor... fett dyrt, ska nog skippa den eller låna någons, det ska bli sååå jvla roligt och spännande att lämna skolan! ut i världen och inte leva tryggt under föräldrarnas vingar hehe!


fotade idag

 farsan köpte en kamera som han ska ta med till Kenya så nu ska jag filma, filma, filma!!!

molle milano

Milano är kanske ett faktum... 23 nov går marathon där och jag e fett laddad!


DET ÄR DET värsta jag vet


Hey detta e mina sjuka polare på Johnbauer :) utan dem skulle skolan va fett surt! :D



den största längtan lägger sig i magen som en tung filt, än så länge är du skyddad men snart slår blixten ner och du står naken och förväntansfull inför mötet. Längtan tar plats, den gräver sig ner i din redan sprängdfyllda hjärna och lägger där sig för att riktigt dra dig till vansinne. längtan styr hela din kropp, dina tankar, ditt språk.
Nätterna känns allt längre och på dagen vill solen alrig gå ner.
snart ska det ske och hela du strålar, ler, du små springer upp för trapporna, Hela kroppen varje cell är laddat snart så...
.........................................?.....................................................
Ett slag i magen har aldrig varit så ömt som idag. Det är det VÄRSTA JAG VET........

Christy mitt projekt offer :)

christyjohansson.blogspot.com är en helt galen tjej som gör allt för att kunna springa (och göra det med klass) :D.
Jag ska hjälpa henne och är hennes personliga coach under hela året! Målet är göteborgsvarvet och vi har en tuff väg dit men det är fett kul och Christy är en sprallig och nyfiken tjej :)
Mitt projekt äger!! Heja Christy!! Följ hennes blogg och utveckling från soffpotatis till hurtbulle ;)


föralltid

Jag lyssnar bara på dig, du är den enda som får mig att stänga av allt annat.
minut efter minut, timme efter timme, dag efter dag, år ut och år in lyssnar jag. Ibland med antusiasm men allt för ofta utan att bry mig särskillt mycket. Är du borta för länge börjar jag undra och jag är livrädd för att glömma dig. Jag kan bli hög på vissa ljud du gör och när allt stämmer är de lyckliga stunderna ett faktum här med dig!
Du färgar mitt liv och du får mina känslor att bubbla över, jag känner mig cool, lugn, stolt, snygg och bäst med dig.
och det bästa är att du alltid kommer att finnas!

sommar

 

NU

Kan inte sluta tänka på allt som kan hända... drömmar e en drömmares mardrömmar. Om att inte kunna få ta del, bara titta på och låtsas, vill inte låtsas, nu ska det ske... jag ska inte tänka mig för bara låta det ske här o nu. Eller nu ja menar nu inte nu men NU!!


Aldrig

ALDRIG göra som du sa. Du sa gör si gör så... du gav mig kärlek men dina ögon sa ge mig något också och ömkade dig själv när jag inte gav tillbaka. Det värsta jag vet är svaga människor som suger ut all energi från en och iakttar en, kommer med kommentarer de inte har en aning om vad det handlar om. GE DIG IVÄG, jag har fått nog, du har stängt in mig i ett litet, litet rum där du iakttar mig och berättar för mig vem jag ska vara och hur en "normal" människa bör föra sig. Men hej då jag finns här och inte för din skull utan för min egen och jag kommer fortsätta att leva som jag vill och jag kommer aldrig bli rädd för dina historier om hur "det kan gå". Jag är fast, äcklad rent ut sagt tvingad av dig. Du tror du gör något bra men du hindrar mig bara från att utvecklas som person. En så länge har jag gjort allt du sagt varit usch och fy men jag ångrar INGET! Fatta INGET!

Simma, flyta, segla bort iväg vara borta för gått. Alla undrar och jag bryr mig inte. Jag är inte längre rädd, för vad ni ska tycka, tänka. Jag letar mig fram, finner nya vägar dit ni aldrig skulle våga gå. Jag springer, skriker och älskar. Ingen vet vad som hände men nu har det hänt. Ensam och stark. Evigt och för alltid är bara för fega.


Fri...

FRI. När blir man FRI.
Nu sitter jag fast i krav som kväver mig, jag vill ut och slå mig FRI. Skolan håller mig på plats så att jag ska följa ramen som bör följas för att uppnå en normal människas krav. Jag tvivlar aldrig på mig själv men ofta på mina nära o kära... vad ville dom...? ibland är dom min frihet men också mitt klister som håller mig fast där jag sitter. Jag ska inte göra som du säger.


MMA

Har börjat på MMA!! så in i helvete KUL!! har blodiga knytnävar. MMA= Mixed Martial Arts och är en kampsport där man får göra typ vad man vill. brottas, sparkas, slåss osv. men alla var större änmig o inte lite större heller 120kg minst så där hehe :P o alla var killar.
Jag får biffa upp mig nu så jag har någon chans.

ska köpa prylar på söndag eftersom man måste ha benskydd, speciella handskar, tandskydd.
I morgon är det fest o Jessi är sååå taggad hehe detta kommer nog sluta illa känner att jag fortfarande är sliten från förra helgen så jag får se hur taggad jag är då...

Har planerat lite vad jag ska göra efter gymnasiet, och det blir nog volontär i augusti för hoppningsvis i Indien eller  i Latin amerika. sjukt dyrt bara men det löser nog sig ska söka stipendier och jobba som ett as. läste i tidningen om ett jobb i Norge i tre månader där man tjänar 150 000 :)

måste dra sitter i skolan och jag måste jobba nu, skit,..

RSS 2.0