Kenya <3

sho! nu har jag varit i Kenya i 14dagar o jag har bara en vecka kvar :(
Det finns sa mycket att beratta o jag ska latt aka tillbax i mars. ska oxa forsoka sattsa pa ett maraton i april o springa riktigt fort. Traffade Bellah innan hon akte till Dubai och ar grymmt impad av henne! Nytt svenskt rekord viste man ju redan innan loppet men med en sadan marginal!!! 8) GRATTIS till henne!

Har delat rum med Liljan efterosom det ar fullt pa Lornahs camp. Liljan e cool jag trivs grymmt bra med henne. i ons kom oxa Lisa Blomme till campet *hon har tidigare bott hos Bella o Lars i Eldoret.
Igar korde jag O Lisa backintervaller 1minx16,5 30min uppvarmning o 3km hemjogg. Det blir stenhard traning har och det behovs efter en vinter i sverige med enbart skidor o Distans.
Idag sprang jag till Eldoret fran Iten 32km men ganska behagligt eftersom det blaser med vind.

Iten ligger pa 2400moh. Visst blir man dods trott ibland men nu vet jag hur kroppen funkar sa har upp och nu ar allt bara jatte inspirerande. Att dagligen umgas med elit lopare fran alla varldsdelar gor att jag antligen kanner sig hemma o normal med traningsmagnden.
Traffat mycket skona o roliga manniskor som man sakert aldrig skulle tagit kontakt med annars o man gar alltid med ett leende pa lapparna i Iten :) helt enkelt underbart!

Kram /Yoie



skidor

Gick till golfbanan och åkte 4 varv (32km). Med två fillefjångbyxor + skidbyxor, 2 strumpor, två underställs tröjor, löpar tröja och skidjacka, rånarluva, mössa, fuskkrage och skidvantar var jag redo att åka i 18-grader. När jag var klar skulle jag snabbt få på mig mina termobyxor, jacka, superduper vantar och kängorna. När jag tog av mig min skidjacka hade svettet stelnat så tröjan var helt stel av is. 
Fötterna hade tappat känseln så jag fick små springa hem 2,5km. När jag kom hem ställde jag mig i duschen, inte det bästa för tårna svullnade o blev blåa, det hjälpte att skölja kallvatten på fötterna.
Skidor e ju svin gött men shit va nice det ska bli att få springa på jord om en vecka :D AHH!!


marilyn Mansons bok

Läser väldigt dåligt men "läser" alltid innan jag ska sova oftast bara en sida sen tröttnar jag...
Ibland men inte ofta kan jag hitta en bok som jag gillar men det var länge sen jag läste slutet i en bok. Många böker e så kompliserade att man ändå inte fattar hur det slutar, så det blir att jag slutar läsa när det är några kap kvar, jag bryr mig sällan om vad som ska hända. Har dessutom ett VÄLDIGT! dåligt minne, pinsammt ibland när helt självklara saker kommer upp som ingen skulle glömma o jag glömmer det. Jag glömmer dock aldrig träningskläder och att passa tider. Men jag glömmer jämnt saker som hänt tidigare. Allt e bara en dimma...
Men det jag skulle skriva var att jag har fastnat för en bok, nämligen marilyn mansons bok, nu glömde jag vad den heter. Men Shit den e as go man bara sitter o myser HAHA :P hehe, kanske inte alla borde läsa den men det är den enda boken som får mig att läsa just nu o tvn spyr jag på nu när jag suttit o glott i 6dar.

Så Manson en gång förra vintern o det ångrar jag inte! han e galet galen!


31 dec

4 dagen sjuk med kallsvettiga nätter, många toa besök med mycket fantomen läsande... Känner mig oändligt långt ifrån den form jag vill vara i. Ikväll skulle det bli rajraj men istället måste jag uggla hemma :( undra om jag ens orkar vara vaken till 12 slaget... igår somnade jag klockan 9.00 dock med hjälp av sömn tablett.

ha ett bra nästa år o gör


RSS 2.0