lår

Fästet i baksida lår ömmar efter baltzarloppet... lite överansträngt. Anders (kiropraktor) knäckte min rygg och satte lite nålar så nu har jag träningsvärk i hela ryggen samt varit as seg hela dagen. Det är skit man får ta när man varit hos en bra kiropraktor...
Får "vila" nu så att jag blir bra till lördag, men det ska nog inte vara några problem...

Läget inför SM är annars väldigt fint. Ser ut som det kommer gå riktigt snabbt:) Så när är det upp till bevis o jag e fett taggad =)

Har tagit kontakt med en löpar klubb i new zealand som gärna tar emot mig när jag drar dit. Ska bli underbart att komma dit, ser väldigt mycket fram emot det.! Ska bara fixa visum så det blir i slutet av sep, efter lidingöloppet som jag åker. 


klättra


bebelino o bobbo tyckte det var skönt att bada efter några timmars klättring

Åk till sörsjön i Norrköping o klättra i deras "livsfarliga" men svin roliga klätterbana. Man är 20m upp i luften o svingar sig från träd till träd. Ibland fick man lite dödsångest när man hängde i armarna o dinglade med benen 20m över marken. Det finns allt från gul, grön, röd o svart bana så att liten som stor kan klättra men det kräver hjärna o smidighet så man inte gör något misstag för då kan det sluta riktigt illa. Vår 11åriga bebelino var helt respektlös o sjöng glatt när han hoppande tar sig över till nästa plattform.
Avslutningsvis får man åka linbana över sjön o skrika så att det ekar över skogen.


baltzarloppet

i Världens värsta motvind sprang jag 21km och persade med 1min... Den första milen gick så långsammt som 38.10 o en km låg jag still i 4min fart/km... så jag förstår faktiskt inte hur tiden kunde bli så bra... hade det varit bra förhållanden hade jag kunnat springa på 1.17 i allafall MINST!
Blev dessutom skit nödig så att jag fick bromsa farten ... hhehe shit happens :P
Blev klar etta, o Syrran vann 10km klassen o morsan sprang sin första mil ever på 56min o var omissbart stolt.

tävling

ska iväg o springa Baltzar loppet snart :) 21km o hela familjen ska med, TILL och MED morsan ska springa!!! 10km! hon har aldrig sprungit så långt Mohaha hon kommer gråta efter 8km :P

Har hunnit med lite orientering i 2dagar desutom. Har lite ångest över att jag inte rört löpar banan sedan finnkampen typ hahaha :P o om en vecka ska jag springa 10 000m SM på bana! Shit vilken dålig planering jag har. pinsammt...
 Det finns många "snabba" på 10 000m o jag e lite pajas känns det som... hmmm... tur att det finns en rejäl dos av jädra anamma i mig.

´Ge mig en spark i röven om ni möter mig, det kan behövas lite tur peace Yoie


borholm o sen hem


vinden var susande stark

hejja Sverige
 Åkte till ett blåsigt Bornholm för att springa 5 dagar tävling uppdelat så att man tillslut sprungit ett Maraton.

I Ysta ficka jag övernatta hoss några trevliga skåningar för att sedan springa som idiot för att hitta bussen som skulle ta mig över till Bornholm (i båten). Väl innen i Bussen var det fullt med Danskar som jiddra i mun på varandra, ja var dötts trött o somnade nästan trotts allt.

Kände mig helt slut i kroppen men kunde inte sova en blund på natten... Kallsvettades o ville inte gå från toan...
var seg hela dagen o tänkte att jag kommer aldrig PALLA att tävla 10km, hade på morgonen testat att spring men vilket resulterat 10km på nästan en hel TIMME!! HAHA vilket skämt,
Väl framme kl 18:30 vid tävlingsområdet började jag värma upp o tänkte, hey det kanske funkar...! 10min kvar till start o jag bara MÅSTE på toan men kön var oändlig o gubbarna tog god tid på sig... Shit hur svårt kan det vara att skita!!
Fick skippa toan o tänka på något annat "herregud hur skulle detta sluta"
När jag sprang till starten 2min kvar till start så stod bara bakom hörnet EN HEL JÄVLA DRÖS med bajjamajjor 8S GRRRRR....
Ställde mig ganska långt bak för att få fram de snabbaste... vilket var en jädra miss. JAG VAR JU FÖR FAN EN AV DE SNABBAST.....

Loppet gick bra. Hade två danskar bakom mig som utnyttjade mig oförskämt mycket. Fick göra hela jobbet o plöja oss fram bland optimistiska gubbar som märker att det var 10år sen de var i toppform o tar slut efter 3km.
Ner knuffad i en lerpöl utbuad av danskar som skrek till de andra danska tjejerna "tana furjhelvede" typ... ta henne för helvete. Ja men så lätt e det inte att kross Yoie när det är tävling.
Sprang in som trea på höga 35min, hade ingen aning om vilken placering jag hade fören vi var i bussen påväg hem... jaha men det  var ju sketa bra.
Men här tog historien slut för jag hade fått nog av Danmark o kände mig inte lika sugen på att tävla nästa dag igen... hehe, vill inte bli sjuk o fegar därför ur hela ettapp Borholm. Isabellah kommer krossa allt o alla i vilket fall.

bider från victoria loppet


Mycket publik


Isabellah slog banrekord "så klart" :)

Yoie, Isabbellah, Jenny 2,1,3 på Victorialoppet 2009 alla från Hässelby SK

idag drar jag till Borgholm o springer 5dagar. Ett maraton uppdelat i 5 ettappet 

prinsessan var inte där

Vaknade i onsdags morse o var HELT DÖD! lite ont i halsen, ögonen ihop svullna o med en hej o tack för mig känsla.
Det var bara att palla sig upp, dra ut en sväng med Molle innan ja satte mig på tåget till Kalmar där jag skulle möta upp mor o far som surfat runt en vecka i Sverige o befann sig nu inärheten av Kalmar.
Så klart krånglade tåget så att alla passagerare (mest skrikande barn o öl drickande gubbar) fick hoppa på en buss som tog en timme längre att åka.
Resan från Åtvid till Kalmar tog 6 timmar allt som allt.

I Kalmar åke jag med päronen över bron till öland där jag skulle springa 9km till den stora äran av victoria, fast hon var inte där... lite tråkigt.
Det var enligt de jag pratat med "jävligt bra startfält" hmm...
Tankarna var mest så här för mig...
Fetaste träningsvärk
tröttast i hela världen
bakfull
inte tränat på 20dagar
ont i huvudet så det var dunkka dunkka fest där
ja kommer göra bort mig men vad gör det om hundra år...:P

Så klart var Isabella Andesson där o ja hon skulle ju ta det där 20år gammla rekordet o vist gjorde hon det, helt själv spang hon, några hundra meter efter kom jag som en liten iller också helt själv men hade noll chans så klart.

Kände mig bättre på uppvärmningen men eftersom jag inte förväntade mig någon bra prestation så tänkte jag inte så mycket på det.
Start skottet gick o Isabella dorg i väg, bort o försvann. själv hade jag några i ryggen fram till 2km sen tittade nog de på klockan för vips så var de långt borta. Jag tittade nästan aldrig på klockan utan sprang o som vanligt snacka med publik o funkisar, o några high-five till ungarna (de e fan bäst på att hejja). Sprang dessutom lite fel på 40m, funkisarna var väldigt otydliga, eller är det bara jag som vill ha SUPER tydlig info för att fatta i farten?
Mycket publik o perfa väder. sprang in som tvåa efter bella på 31.30. Första tanke, Ofan va hände... shit va gutt! tränar jag lite speed o strechar så tar jag henne om ett halv år (optimistisk e ett fint ord) ;)
 
Ha det gutt o ta inte allt så förbannat allvarligt. Det gör nästan aldrig jag. protest protest livet är en fest!

Det var roots festiival på öland men när jag skulle köpa biljetter så var de SLUT! shit o h.lv.t. :S det får bli Uppsala reggae istället, Kom o joina vettja!


roots festival på Öland

Öland imorn var det. Hoppas vår coola prinsessa är där, då ska jag springa fort.
Stannar nog på Öland ett tag efter det. Roots festival med kultiration, svenska akademin, Joey fever, syster sol mfl kommer o spelar.

ung o tallangfull

På damsidan finns en given favorittrio i Isabellah Andersson, Lena Gavelin och Anna Rahm. Anna har dock skadebekymmer och det lutar åt att hon istället blir expertkommentator för TV4.
Anneli Österberg (fd Fransson) och Karin Sennvall kan härigenom blanda sig i medaljdiskussionerna på allvar. Boxartjejen Johanna Bohlin får bli vår outsider. Hon har sprungit Varvet redan ifjol och respektlös är hennes förnamn.


                         Mikael och Johanna - unga och talangfulla

sitter o lyssnar på bra musik, ska till öland imorn o springa av mig lite. Det var 16dagar sedan jag sprang o så har man haft fyra dagar på hultan. Allt talar emot mig. Dessutom har jag varit lite skadad i knäet. HAHA!
Men därför ska det bli intresssant o se hur mycket man tappat.


Vi ses i Malmö för.... Vi ska till Malmö, vi ska till malmööö ;) peace .

turne plan

Turne plan
15 juli- victorialoppet 9km
25 juli baltzar loppet 21km
1-3agusti SM 10 000m och 5000m
15agu midnattsloppet i sthlm 10km
30agu tjejmilen
12 sep sthlm halvmaraton eller uppsala monster tur 50km
26sep lidingöloppet

Sen drar jag till New Zealand :)


hultan

fyra riktigt hårda dagar är över. Som vanligt på festival e det en trötthet blandad av frågor och rastlöshet...
Såg i allafall bra band o lyckades inte sommna innan kl tio :P hehe...
Gossip- en grymm tjej med fetaste rösten o en jävla energi på schen... snacka om att man blev peppad! måste köpa en skiva.
 Shot gun crackers- poppigt sthlm band. låter väldigt nice o snyggt, rockade med min kusse lovisa.
Kings of Leon- Jävligt säkra på Hawaii schenen men musiken är inget som får mig att bli pepp... men det var ett jävla tjat om detta band... kanske för att de e religösa, där blev det lite larvigt tyckte jag... ja jag har också fördomar (sj är jag varken döpt, komfimerad eller gick på de senaste skolavslutningarna i kyrkan)
The killers- träffade en polare från hultan 06 o vi fick så klart fnatt o rockde järnet, musiken var oväsäntlig... Rock!"!!
Mohamed Ali- alltid bra med sv hiphop, var själv o röjde gutt!
Totalt jävla Mörker- okej jag såg inte många låtar eftersom det började bli sent o ja ni fattar det tog ett tag att komma fram. totalt jävla mörker fick folk att se mörkt o många blåmärken blev det.
Graveyard- skulle se NASA med så fick jag vittring på detta 60-tals rockande band. Enligt martin så var detta det kanske bästa bandet på hela hultan... Det var iallfall män med långt hår, skägg o säkra grepp på guran. :)
Madness- Reggae trumorna slogs igång på pampas o solen började lysa :) Gubbarna är stört sköna o det går inte att stå still.
Ismen o Gorillala- galet gungigt!
Timbuktu- Mia o jag svepte en shot o drog till Sveriges skönaste snubbe o inte nog med det så hoppa Mårten (promoe) upp på schenen, KAN DET BLI BÄTTRE???
Petter- Min förebild som liten o det går inte att le när man får höra låtarna från albumet bananrepublkien o kunna alla texterna. Många minnen.
Promoe- Den bästa på hultan o det var sjukt tydligt hur nervös o Glad han var för att ÄNtligen få gå på den största schenen. Något han borde ha gjort för länge sen. Det kändes bra. Det slutade med att han tog upp sina polare på scenen o hoppa ner till publiken. Snacka om ödmjuk kille! kvällen var ung o det var sista dagen så publiken var antingen as pakkade eller helt dåsiga o bara stod rakt upp o ner o glodde. KÄRLEK till Mårten!
Ice cube- Alla lyfter sin högra hand o slår den i luften. Hela bubliken gungar till den största gansta rapparen. Två tjocka snubbar med stenhård blick o mörka röster all heder till NWA o han var sjukt stolt. o ja mä!

klart ja missade en sjukt mycket band också men dessa band har jag sett tidiagre o kändes som jag behövde något nytt. Förlåt, SMK, thåström, Winnerbäck, Lorentz mm det får bli någon annan gång nu är jag trött. o NU VILL ja ha fåglesång

troll

Knäet segar på, kan fortfarande inte springa o snart har det gått 13dagar oshit!,
Men jag trampar på crossen som en besatt (måste se väldigt sjukt ut) Är man van att springa några timmar om dagen så känns det bara skönt att få frusta på gymmet o svettas som en svamp på crossen. Jag tror dessutom att det kan vara bra att byta löpsteg för ett tag o testa något nytt, kroppen behöver lite ombyte.
Allvarligt så känns det som det var till en fördel (träningsmässigt) Nu MÅSTE jag gym träna o ja vet ju att bara jag kommer igång så e det svin nice det mä.

Men GUD vad jävla gött det ska bli att kuta ut i skogen o lukta på träden o trippa upp för branta backar.
 Älskar ja jag bara ÄLSKAR det!

Till mina vänner som jag kommer vara på hultan med några dagar framöver.
MÖHÖHÖHÖ DET ÄR HULTSFREDS FESTIVAL 2009!!  trollen i oss väcks till liv o det är magi i luften :P




bada



Har badat hela förmiddagen o fy fan vad högt det var att hoppa... haha men kul som fan!
längtar ut till friheten, naturen, ska fixa en kajak o se var skutan far...
I morn ska vi te norrköping o klättra i träd :)

springa

6 dagar har jag inte sprungit på nu... Det är inga problem med knäet, det har bara fått sig en smäll o behöver bara vila lite.  Men som tur är så kan jag träna på cross trainen märkte jag, utan att det gjorde ont! JIPPI!! Svettigt värre äre att trampa 70min på den med olika inslag av intervaller för att slippa titta på klockan hela tiden. Lite styrka med syrran på det också, men mest garv blev det...


I Åtvid var det ÖVERSVÄMNING, 1000 BLIXTRAR och hela himmlen öppnade sig i några timmar. Tur att jag inte var kvar i Torpet då, ska ut dit ikväll med molle. Att vakna i torpet o gå ner till bryggan på morgonen e fett mycket bättre än att sova hemma i mitt stökiga o snor varma rum. 

Undrar ni kanske varför jag inte tävlat sen marathon...? ja med faktiskt, det har inte blivit av. Jag vet inte var jag ska tävla o hur jag ska ta mig dit osv... 
Något som var grymmt surt var att det var Kiruna halvmara i fredags o samma dag var ja ju i norrland!!! AHH o det hade gett mig lite extra i kassan, för det behövs. Den enda bra var Isabella som vann överlägset. hmmm.... 25Juli blir det nog ett lopp iallfall! DÅ JÄVLAR blire att PERSA!! :P

Trevlig afton! //Yoie

Michael Jackson

Lyssnade några timmar på Michael Jackson i går o såg några video han gjort.  vad ska man säga mer än att han e en förbild för en hel art. Tack för all glädje du gav med din musik o din dans!

Hans snurrar och självsäkerhet när man dansar shit vilken kille, tänk att få dansa med honom... :)

RSS 2.0