NY HEMSIDA

www.123minsida.se/yoie

testar en ny.
kommer skriva där så ni vet.-----> www.123minsida.se/yoie

malung

Har haft några dagar med dålig sömn, eller rättare sagt jag har lagt mig alldeles för sent för att kunna få mina 9h sömn och det märks mycket på träningen iallafall minutrerna innan träningen då man hälst skulle vilja somna i soffan. Väl ute e det nice.

Om en vecka bär det av mot MALUNG! :D :D o det känns fett kul att börja "plugga", träffa sköna typer och åka härifrån... har stannat FÖR länge i åtvid nu, hela sommaren!
Hoppas få bort lite östergöt dialekt

www.kolmardendesign.com



handmålat glas från Kolmården

midnatt

Efter några hårda veckor nu känner jag mig sliten och o slipad. Passa på att vila mig 24h vid farmors nya sommar ställe och fiskade kräftor med mina yngsta kussar.
Skulle ha sprungit tröskel i går morse men man blir lixom förslappad där och någonstans i bakhuvudet så viste jag att jag ville springa midnattsloppet senare på kvällen, men detta var inte planerat än.
Som vanligt bestämmer jag mig 2h innan loppet att jag "kan väll springa då". Hade haft abstinens hela dagen och min kropp hatade att slappa vid en brygga o inte gör nått. Så bättre att springa dåligt och släppa ut endorfinet än att hakka tänder för att man inte gjorde det.

Midnattsloppet är GRYMT nice lopp, därför sprang jag de första 2km på ett 3.15tempo vilket jag absolut inte var iform för :P. Men bekymmerfritt sprang jag in som 4de dam på starx över 37min vilket var min målsättning. Fett lättad av att det gick så bra trotts min oerhört dåligt självkännsla och form där ute på banan. Speciellt när man ser alla hyper deffade tjejer med sina super nya neonfärgade löpskor och åtsittande tajts. Kännde mig som en lurv som sprang omkring i utslitna skor sen 2008...
Jag vann iallfall 1500kr från STADIUM vilket var mycket då vi andra året inte fått något. (kom ju 3a år 08 på tiden 35.23)

Nu ska jag snart dra till Lidingö o träna med Rubin o co 25-30km med farthöjning :) mmmm sånt gillar vi


pengar

nae det blev ju ingen KK-jogg och 3000kr fick jag ge bort till min hat/älskade konkurrent C fager haha :P. var så jädra sleten så jag pallade inte att dra dit, men shit va jag ångrade mig! hade kunnat löpa in de där pengarna hur easy som hälst eftersom den bästa tjej sprang på 40min... :(
Ja för jag springer faktiskt bara för pengarna i dagsläget. Tiderna är inte så bra så man får hoppas på dåligt motstånd och "mycket" pengar i pris!


toppen träning

träningen går äntligen riktigt bra och jag är super inspirerad och pigg! känner mig helt outtröttlig och kan fasen springa hur mycket som hälst.
Vill nästan inte tävla nu när det går så bra med träningen. 11sep kommer ja va iform!

rockbjörn

Nästan 20km med Klutt o han tycket det va kul! =)
testade en ny väg i skogen som var mycket trevlig.

ikväll blire att träffa sara och köa ett pass med henne... men lugna det blir max 6km.

ps glöm inte att rösta på rock björnen
www.aftonbladet.se

Million style är en bra kandidat till sv manliga artist, så också hoffmaestro som bästa live band,

3pass inga problem.

Efter gårdagens 25km med farsan. Fick jag rycket o på pigga ben tassa jag runt 8km innan middagen om bestod av lax i saffrans sås om någon ville veta.
Efter någon timme var det dags för dagens sista pass som även där far hjälpte mig med päjsning :D grymt lyxigt! Körde, 2km uppvärmning sedan 3min , 2min, 1min intervall med 1min vil mellan x3. Sedan nedjogg 2km. gutt pass på mormorsgruvans tomma vägar en söndags kväll vid 20.00 tiden.



ska snart dra med Klutta på 17km löpning.. jag tror det blir liite längre men det avslöjar jag inte förän efteråt ;)


imorn är det dags för KK-joggen :)

mulen dag

Den här mulna agu söndagen hjälpte farsan mig med langavatten o hålla mitt tempo uppe under 26km distans i underbar östergöt miljö. 5km i 4.40tempo som uppvärmning. 5,5km 4.15tempo, 5km i 3.50-4tempo, 5,5km 4.15tempo. 5km 4.40tempo nedjogg.

kul att springa på andra ställen eftersom Lasse körde bil kunde vi dra iväg o sen köra hem.

om en timme sticker jag ut igen.

upp o hoppa

Nu är ja back in åtvid efter några dar hos kussarna i vagnhärad. Drog med oski O olli på lite tröskel träning hhaha :P vilka kämpar!
Olli- snälla snälla inte igen!!! ÅÅÅnej!
Yoie- Kom igen Olli. KÖTTA!! 3,2,1 KÖR!
Mina kussar e bland de lataste. Men det blev det ändring på när Yoie is in the hus! Ingen ska få sova till kl 13.30 o peta näsan nono. Tur att det är lite mer fart i Olli än de andra smitarna :P 

Jobbade på DN galan i går och såg skräcken o räddslan i Bolts ögon när Gay krossade honom på 100m... till o med en hjälte kan ha en dålig dag, gör det hela lite mänskligare.

Träningen går fint. Har börjat köra en hel del tröskel men banan har fått vänta, den känns inte alls lockande just nu. Fast på fre ska jag ta mig runt 12 goa varv på den under JSM...

Ska dra ut o köra lite fartlek nu innan jag ska träffa sara o köra ett löp pass med henne.



svenska musik är bra

tips på svensk bra musik

Swing - hyresgästföreningen
ADL - how we do
AYO - betångdjungelboken (en låt jag kan varenda ord på, lyssnade på som liten yoie)
Feven - Bränn BH (fick hennes autograf, väntade i timmar )
Labyrint - fingrarna i luften
Ison o Fille - skrattar idag
Ken - brorsan (hatad o älskad, men vet hur hiphop ska låta)
Blues - mot alla odds (var en av de som täckte mitt rum med affisher)
lating kings - knas (min första konsert, oförglömligt)
million stylez
Timbuktu (Chillade på platens och snacka skit på hultan, mannen!)
kultiration
Svenska akademin (galna)
Roots cirkus
peps persson
Kapten röd
helt off - mediakåt
hoffmaestro
PROMOE (kommer alltid vara bäst)
Kung henry (jag blir kär)
chords
Melinda
Rusiak
Roffe ruff - (haha, sthlms fjant)
Petter- (farsan)


mfl...


min o din träning

http://www.youtube.com/watch?v=BqlJwMFtMCs&feature=related
Hörde denna låt på radion med syrran på väg ut till torpet under den tiden det var varmt i sverige...
Nej då det var inte remixen det var orginalet, kunde fan inte få låten ut hjärnan... sa till syrran sedan -fan den här låten måste jag tanka hem :D. Nu spelas den dock konstant på radion men tyvärr inte den bästa varianten (orginalet)

Idag körde jag lite fartlek i mitt distans pass...
12km i 4.45tempo
4km i 4min tempo 2km i 5min tempo
3km i samma tempo o sedan 2km i 5min tempo
2km -II-
1km -II-
avsluta med 2km
sammanlagt 30km

Har dessutom blivit Löpar PT har hunnit med 2 träningar o det är så kul att träna henne :) Hoppas hon kommer springa bysjöloppet!

Hon springer runt 5-6km o så här har vi kört...
Lördag. 0700 2km distans till ca 50sek backe x 3. ca 1km tills vi kommer till nästa backe. kör tröskel fart i lång backe som suger i benen x 2 (den andra backen är flackare). ner gång 500m.

Söndag kväll 20.00. 2km uppvärmning ner till banan.
150m x 2. 50m gång vila sedan 300m 2min vila och sedan kör vi 2gånger till.
1km nerjogg

Alla pass denna vecka ligger runt 5-6km. vill man så ökar man sedan till 7km per träning i 2v, sedan 8-9km i 2v osv..

<---- Oski
imorn drar jag till mina kussar i vagnhärad :)

baltzar

sprang hem segern i går på Baltzarloppet 4de året i rad :)
Stannade och pissa efter 8km och hade knappast någon som hotade mig så jag tog det hyffsat lugnt och e glad över att vara 2000kr rikare!
Varken jag eller Amanda (som sprang och vann 10km) sprang på någon bra tid, men har man en lite övertränad kropp som jag har just nu och var noll laddad inför lopp så är jag glad att jag kunde jogga runt o vinna.

Igår ringde klockan dessutom kl 0600, slog på snoozern och gick sedan upp vid 0630. Ska träna Sara nu några gånger så det var bara att palla sig upp som bestämt och möte henne. Vi körde ca 6km med 3back intervaller och två "tröskel/intervaller" i längre backe. Riktigt kul, hoppas sara tyckte det också :) Idag ska vi köra kortare intervaller på banan.

RSS 2.0