Lidingöloppet

kom trea på lidingöloppet 30km på tiden 2h kännde mig stark
Molle och jag innan loppet, sådär sugen var ja.på kvällen blev jag bort förd av syrran, fan va jobbigt det var. Visade sig att Hanna och Linn väntade på mig för att supa mig under bordet, o ja idag har varit den värsta dagen på länge känner mig som en mjölig potatis... Min älskade favorit syster amanda och jag! <3 sägs inte för ofta men jag älskar dig!

18 år

Är helt sänkt, Amanda drog med mig till Hanna och Linn i sthlm och söp ner mig... på min 18år dag... haha jag viste ingenting. fick ögon bindel efetr vi hade varit på en mysig libanesisk resturang med morsans släkt och åkte ut till Linus (hannas brorsas lägenhet) hehe :P

Skönt att ha fyllt 18 det första jag gjorde var att köpa en snusdosa (bara för att veta att jag kan) hehe lite nöttit... sedan följde Lina med mig till Max för att beställa en tatuerings tid, (bara för att jävlas med morsan) ne rå det kommer nog bli skit snyggt, ni får se vad det blir har inte tid förän i början av nov... Men tatueraren verkade skit schysst (reggae)

Nästa helg e det FEST med alla polarna hemma hos mig i Berga, o alla verkar sjukt laddade :) Jag känner just nu att jag inte ens vill tänka på det, men det resig.

igår sprang jag Lidingöloppet och kom trea på tiden 2h. kysste mållinjen efteråt det kändes bra...
Nu har jag ont i benen och i magen och i huvudet... jobbigt, men loppet var lätt, passade mig perfekt och jag var som tarzan i djungeln :P

AAA nu vill jag hem, men måste vänta till amanda har sprungit sin mil på lidingö tjejlopp... tråkigt!!!!
längtar efter att boxas såg på en plansch på stan att MMA ska starta i Linköping!! lätt att jag ska börja... GRYMMT!!!

Skogen

Skogen var ute med molle i skogen kom hem efter 4-5timmar :) ska ut nu igen men idag är det dimma... Mys

18 år på fredag!

Detta är vänner man aldrig kommer glömma! Oskar världens coolaste bästa och kramgoaste kusse :),Lisa och Lina är min högra hand :D Magga: Vänner för alltid det lovar jag och det känns sjukt bra! Bobbi: min syster som ställer upp och delar alla mina minnen, Lollo: Världens sötaste kusse som jag diggar skarpt :) Släkt och vänner kom och firade mig <3 sånt betyder!! NI ÄR MITT GULD!Morotskaka på min födelse dag. fick jätte fina presenter och många UNDERBARA vänner var med mig! FAn va bra dag det var TACK!

FEST

Sitter på Gymmet nu och har hållt spinningpass för fyra tappra cyklister. Svettigt värre 60min hårt jobb med Yoies hemma sydda spinningpass.

Igår var det så fint väder och jag o molle gick hela förmiddagen i skogen, och vi hade tur för korna var inte i hagen idag, tog bilder på min fina hund, lägger upp dem när jag kommer hem. 

Jag, Rille (militärarn), Lukke, Elin och Emma läkar undersöktes idag så nu är jag FIT TO BOX! det tog 3h hela J...la kvällen. O sen när jag skulle gå o läsa en sjuk bok så har jag fått ett meddelande från jessika och madde där de står att de vill festa med mig o sen när jag skriver att jag ska sova och upp tidigt o jobba så ringer dom o e hur PÅ som hällst och fan va det var surt... FEST snrt då.

Idag kommer släkt och vänner till mig för jag fyller 18 på fredag med då e jag inte hemma, så jag ska köra ett boxnings pass med dem MOHAHAHA det ska bli så kul, jag ska få dem att vilja att de inte föddes MOHAHA! :P


... min dag i dag

Träffade mitt projekt offer idag... Christy!
Hon var grymmt spännd och uppspelt inför mötet och jag känner mig lite som en boss :) hehe
Vi körde fartlek 30x30 5ggr och 30x20 5ggroch 30x10 5ggr. Och Christy kämpade som bara dän Skit bra jobbat till henne.
Hon har anmäl sig till Göteborgsvarvet och kommer klara det som igneting med min hjälp hehe!
Hon ser redan fram till nästa träning så detta kommer gå skit bra!

Själv var jag tvungen att jobba på fabriken redan kl 7:00 i morse för syrran var sjuk och ingen annan orkade... inte jag heller dock men när sedan morsan säger att jag har APU och måste jobba så får man ställa upp. 

Ska ut o vandra med molle nu, rnger nog lisa o frågar om hon vill hajka på. 

Såg en hel artikel om mig i Runners idag med flera bilder och massa skit snack om mig... haha
Tuffa intervall pass i backe idag. 

Jag är stark som fan! hoppas det håller i sig till lidingöloppet.

Tobbe knäkte oss igår på träningen med mycket armar... då kände jag mig ganska svag, vill bli star nu!!! fast man märker att man är hur uthållig som hälst nu jag orkar nästan hålla på hur länge som hälst, det är sjukt...
 

tränar lite...

Har inte sett skolan på över två veckor nu... vi har APU och det är skönt är på fabriken och jobbar då.
har kört hårt med träningen denna vecka o förra, snart är det lidingöloppet 27sep.

mån. distans 3h efm boxning
tis. Inrevaller, styrka armar
ons, distans lugnt, boxning, styrka ben
torsdag. back intervaller (jobbigt) men kul, styrka bål armar
fre. crosstrainen
lö. Hel dag på convent i sthlm, mycket spinning och provade kettlebell som var skit kul!! något jag måste fortsätta med
sö. VILA för fan!! hehe var dock ute o gick 1,5mil med lukke kl 7-9 på kvällen eftersom han skulle träna inför jägarmarchen (han hade dock 40kg på ryggen). det var stjärnklart och kallt. fick ha pannlampa för att inte halka i koskiten.

Denna vecka är ganska lik den förra. sedan blir det UPPLADDNING till lidingöloppet´!!
Tur att jag har APU så jag hinner sova ut... även om molle gärna vill gå ut på morgonen, (molle är min hund, en nova schotia duck tolling retriver)

fick hem sjukt mycket kött och svamp av en tant, helt gratis!!!, så nu är jag tvungen att äta hjortstek med kantarellsås på min födelsedag... suck... haha men vad ska jag göra :P

Det kommer kännas konstigt att gå till plugget igen, saknar lägenheten och Berga haha :P

Nu ska jag iväg och slåss... föresten så var hässleby sjukt bra de sponsrar som fan och ger mig 22000 varge år plus lite extra :D YEEE det gillar vi!


Boxnings kyss

efter boxnings träningen... Fan Emma ett bra slag o man får en snygg tira på kinden, det var ju jag som fick in flest slag!! haha :Pefter boxnings träningen... Fan Emma ett bra slag o man får en snygg tira på kinden, det var ju jag som fick in flest slag!! haha :P

FAn va GUTT

Lisa Blomme smsade mig idag och jag ska träffa dem på fredag i stockholm och disskutera kenya resan, antagligen sponsrar hässleby mig. Jag har bytt klubb till Hässleby från Norköping eftersom de har mer resureser...

Fick en inbjudan till Friidrottsgalan den 10okt så då får man träffa alla friidrottare igen.

Nu är jag i allafall frisk ska träna boxning snart :) FAN VA guTT!


SHobre

Sho! första gånger jag skriver blogg så jag punkterar bara lite här om den senast veckan... dock har det hänt sjukt mycket o det gillar jag men det får vi ta någon anna gång!

Blev sjuk efter Finnkampen... fan det ledde till att jag missar SM i halvmarathon i lördags...

I fyra dagar har jag fan inte gjort ett skit, joo jag har planerat en resa till Kenya i mellan dagarna :) fett kul.
Tillbaka till Iten och träna på 2500m höjd på Lornah kiplagats tränings camp. det  var ett år sen jag var där så jag har saknat Kenya massor.

Lisa Blomme ska dit samtidigt så det ska bli skit kul att träffa henne igen hon är verkligen skit snäll och inte så nördig som alla andra långdistans löpare hehe..!:P

I Veckan ska jag ha APU i två veckor men ja har inte hunnit hitta något så jag får vara hoss morsan på gymmet. Vi har fett slappt schema, går i skolan bara på torsdagar och fredagar sen är jag typ ledig :) YEEE :D

Jävla LG satte IG på mig i pedagogisk ledarskap fast jag fick MVG på provet och är fett intresserad av att leda grupper och är desutom personlig tränare på hälsofabriken (vårt Gym). TRÖTT......

Nu orkar jag inte bry mig... det får gå som det går och just nu är det bara träning som gäller.
Jag har varit totalt förlamad hela veckan efter Tobbes MÖRDAR pass i måndags.... shit det märks att man inte har boxats i sommar (saknat som fan)!

Det var ruskigt skabbigt i min lägenhet när jag kom dit, den har stått tomm hela sommaren och dammlager efter dammlager växer (jag har dock inte orkar städa ännu :S)....

Löparsäsången är ju över snart ska bara springa Lidingöloppet 27sep och sen får det bli boxning hela hösten/vintern det ser jag fram emot... är så trött på personer som bara rycker i en, ta det lung för fan jag vill leva och vem vet vad jag vill göra om några månader?

föresten känns det som skolan pågått i flera veckor nu fast jag har väll bara varit där 3-4 dagar max... suck... längtar grymmt mycket efter studenten. då ska jag DRA! 




Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer att skriva om det mesta men jag har inte så jätte stort intresse av datorer och sitter hällre ute i skogen än nördar här... men nu blev jag sjuk och det gör mig fett rastlös.

Är du intresserad av träning, musik, djur, natur, resor och media kolla in min blogg!

tack o hej lever pastej nu ska jag äta lax fast jag har ätit kakor hela dagen o e ganska så full...

RSS 2.0