distans-intervall

Jag blir alltid så överraskad och farsinerad över hur jag på något vänster kan vara bra på löpning...
Att jag tex sprang utan att ens ha rört en löpar bana under hela sommaren och att jag skulle kunna räkna intervall passen på min ena hand och ändå sprang jag SM 10 000m på 35,36 utan att ens bli trött och nästan lite besviken för det. Dessutom sprang jag några timmar innan 90min morgon jogg... jag tog liksom inte ens SM serigöst. någon dag efter sprang jag 5000m bara för att liksom och trotts att jag sprungit vilse i Malmö över 2h!!!!! på mogon passet så knäckta jag lätt 5000m på 17min och kunde dessutom öka på slutet... Tiderna kanske inte är super bra men om man tänker på mitt super dåliga och som vanligt oplanerade upplägg så e jag nog ganska nöjd så här i efetrhand.
Vill också säga att jag dagen efter det sprang och vann KK-joggen easy peasy! :P

Men jag vet att jag måste skärpa mig med kvalitets passen, jag e en periodare. Däremot är jag en extremt trogen distans löpare <3

tjo hej


haha fuck!

I don´t want you, you fucking eating fucking problem monkey. You look like a fucking mosqito you fucking disqusting fucks. You act like a fucking pig. I hate you so, so ,so fucking mutch #"%%//+£!!!!

You just want to use me. I hope your fucking soul burn like the fucking hell and that you suffer, because you are so fucking useless, you are just a black fuckng hole that I can shit in.

Get the fuck away, you fucking fucks. FUCK YOU!

Var ute o sprang alldesles för länge o började bli lite uttråkad o körde en Fuck text på det. ;)






emmaboda...? kanske det

Det ser ut som det blir Emmaboda festivalen och inte PIP... hmm vet inte riktigt om jag gillar det men eftersom kussen ska dit o jag får inte med mig någon till PIP så får jag dra dit med honom o ett gäng grabbs. Dock ska en gammal Arvikafestival polare dit så det ska bli kul o träffa henne igen.

Dagens låt... HELT OFF - mediakåt

Nu är frågan bara., vart ska jag sova... ska jag slagga sj i ett tält eller ska jag krypa ner i samma tält som min oerhört fräsh kusse som vanligt, och vakna upp i ett måln av dålig andedräk o pungsvett... hmm... ja duu.
Bäst att tvinga med syrran o slagga i bilen det var tydligen 9km till närmaste vandrarhem, palla...


våga bara

http://www.myspace.com/antonfernandez

Imorn ska jag lysna på kussen min när hon o hennes kille lirar. Här är en länk till låtar han gör. Lovisa har skrivit låten "vän" :) o han kompar på gitarr.


Ja tog mod Lo till hultsfred sista året :) tur va väll det


hemma


hemma från fjällen. Det blev en kamp mot myggorna och en lite halv grinig syrra som ville hem o dusch o käka keso med hallon... HAHAHAHAHA själv vill ja bara tillbax. Nu blir det 2veckor med snuskigt mycket träning :P

kolla in denna underbara videon :)
http://www.streamio.se/Play?projectId=19566&language=swedish

sarek så länge

En vecka utan bloggen ska till sarek idag kl 15 o är framme 12 imorn på dan.
sprang i morse siste passet, sen blir det 20kg benlyft 8h om dagen i 8dagar (vilo vecka i sarek det).
ha det fint i värmen, i sarek blir det nog en aning kyligare med inslag av regn och snitt 15+grader :)

marathon dag

Marathon dag igår med start kl 07.00 med 27km jogg.
klockan 19.00 blev det 8km uppvärmning innan jag stack ner till banan och körde följande
500m 400m 300m 200m 100m (med 100m jogg vila)
800mx3 600mx3 400mx3 200mx3
100mx5
43km blev det

Bada, bada o käkat röda gubbar. Letat mig till skuggan har varit dagens projekt, laddar inför 100m intervaller med Glenn kl 19, om det är något som behövs är fart i benen på mig. Hoppas inte morgon passet på 22km tog för mycket på orken och att jag inte spyr jordgubbar under passet, finns en viss risk.

skulle ha varit på hultan nu men nästa år blire roskilde eller någon utlands festival!

lite nu

PÅ måndag drar jag, Bobbi o Molle till Kvikkjokk och drar sarek på 8dar, avslutar det hela vid stora sjöfallet. Har varit ute med Molle så han har fått gå in sin väska som han ska bära sin mat i och det går kanon bra.
Eftersom hundar inte får vara i liggkupen så måste jag köpa sittplats hela vägen 23h fram i tebax, konstigt att det inte finns något bättre för hundägare, men men det kommer nog snart med agilitybana inne på tåget o dubbelsäng.
Men ja gillar att självplåga mig lite, kanske därför jag gillar maraton så mycket.

Träningen går ganska bra men jag känner mig i skit form och det är nästan pinsamt att kolla på klockan ibland...
Jag kör vinterträning mitt i sommaren och hoppas kunna vässa formen till normal nivå till sthlm halvmara i allfall.

Var i sthlm hela helgen och körde träningen. Sthlmare har himmla massa bra löpar vägar om man vill ha fart och slippa tänka på vart man stoppar fötterna, här i Åtvid måste man alltid gena genom skogen, springa på krokiga och bökliga stigar som man ibland rammlar handlöst i och skriker FAN över hela byggden eller springa på uppkörda grusvägar så att det känns som man springer på en spikmatta och får blodblåsor och vattenblåor over hela fötterna eller det värsta... att springa genom kohagar med galna tjurar i :S. Dessutom slutar nästan varje jobbigt långpass med att man måste springa igenom villaområden och då är man helt stumm och trött i benen och törstig som en slav, så hör man att folk alltid ser mig springa utanför deras hus... kul då...:(
Så när mina pass i åtvid slutar 10-20min långsammare än i sthlm så är det inte för att jag tagit ut mig mindre o bara lullar runt lite.

vi ses

min kusse


yoie och Olli på Trosa statslopp 2010

vinden har vänt


kussarna Oskar, lovisa, Amanda, Oliver, oie


Fint väder ute men jag sitter och ser tyskland-argentina o käkar popkorn.

Tillbringade fm med lisa o rae. Tröskelpasset plåste skiten ur både mig o Lisa, Och med 4h sömn i natt var jag helt slut i kroppen redan innan. Drog o badade direk efteråt men nu känner jag mig vädigt trött i ögonen, nästan jobbigt att matchen är så rolig för man har ingen chans att slumra till i soffan vilket skulle behövas.


trosa loppet

Igår drog jag till Vagnhärad till mina kussar. Olli, Lollo o den älskade oski :P
Hoppade stuttsmatta, badade och sprang trosa statslopp.
Tvingade oliver att springa 9km (han är bara 11år) med villkoren att jag skulle springa med honom. Vilket ju gick super bra, vi klarde till och med våran målskest då jag bar Olli i mina armar de sista 10m över mållinjen.  
Inget fel på publiken en sån underbar dag, så nästa gånge ska jag nog ta mig under 40 min ;)
Idag ska jag springa 4000m intervaller, villket jag tycker ska bli jävligt nice. Har ju Lisa Blomme att tampas mot villket kmmer knäcka mig totalt i dessa otränade tider.


Våra resultat. Konstigt att inte fler skojade till det på loppet. jag o oliver hade vita T-shirts där det stod
MIN ---> KUSSE. Det fick vi höra en hel del under loppet. Många pekade o sa "kolla barnet som springa!!" denna gång var det nog inte mig de pekade på, den tiden kanske är över nu...

304

681 Yoie Bohlin Bohlins bästa kussar 90 00:08:48 00:18:14 00:28:01 00:37:57   41:56 15:18 04:42

305

680 Oliver Bohlin Westman Bohlins bästa kussar 98 00:08:48 00:18:14 00:28:01 00:37:58   41:56 15:18 04:42



törstar

inspirerande att vara på sollentuna GP i går, kunde ju vara goare att åka till kiruna och springa statsloppet där men men...
Kände också att jag är i dålig form för tillfället, och man blir så avunsjuk på alla vältränade och topppresterande löpare som på lätta fötter stuttsar fram. Jag hoppas den tiden är inne för mig också snart.
Ikväll går Trosa stadslopp och jag ska nog dit o kolla på syrran ev springa med henne om jag orkar betala efteranmälan vill säga...
Stannar nog i sthlm hela helgen så jag kan träna med nåra här på intervallerna :S... oerhört pinsamt det kommer bli imorn på intervallerna, jag känner att jag behöver morsan på banan om mitt självförtroende med löpningen ska smyga igång igen, just nu kännr jag mig VÄLDIGT nyvaken i löpsteget... vi får se vi får se, som ja brukar tänka när jag några få gånger om året ställer mig på löparbanan.

Sprang 35km för några dagar sen och vist gick det bra förutom att jag höll på att DÖ av törst och drack upp 1,5 l juice + två vattenflaskor när jag kom hem :D höhö, så tempot kroknade rejält sista milen och det enda jag hade i huvudet var sången "här kommer pippi långstrump" ehh ja då e man nog inte riktigt klar i huvudet. Från att ha sprungit i 4.40tempo till att avsluta sista milen på nästan 60min säger ju en hel del om det... men jag e inte bitter.

Fake it till you make it ;)


RSS 2.0