bollar i luften

från sommaren i Norge 08


Det spö snöar ute o jag har varit ute i 2h med molle, men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!! med stövlar, galonbyxor, regnjackie och mössa var jag utrustad.

Molle var pigg, han har fått nytt foder som han älskar och blir skit pigg och gosig av :)

Filip och jag har flyttat "lite" prylar från min lägenhet. det blev en knöka full bil och ett skenande upp och ner för trapporna. Nu e det mesta hemma i Åtvid har "bara" alla möbler kvar... jobbigt!

imörrn drar jag till angered och boxas :) ska bli skit kul e grymmt laddad! YEEE ännu fler blåmärken och adenalin kikkar!

snart är det tre veckor kvar till Marathon i  Milano... ska börja lägga upp ett träninga schema, träna lugnare och lugnare... om jag kan hålla vid det. Bara jag tror på mig själv kommer det gå bra.

var ute o sprang med Glenn i veckan, skit bra med en löpar polare! kan behövas för ny motivation. Han kör enduro och jag funderar på att börja köra det också... har kollat lite på hojjar o det verkar fett!

som sagt mycket händer och jag glömmer hälften, har insett att minnet e inget för mig... så jag håller inte alltid det jag lovar... har tusen bollar i luften och vägrar tappa dem, men om du vill får du gjärna kasta hit en till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0